Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Hebbedingen 8 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

LOQED: dit slimme slot maakt je huis sleutelloos (en wij geven ‘em weg)

Anno 2021 omgeven we ons met slimme apparaten. Dankzij nieuwe technologie is zo’n beetje alles in en om ons huis beter geworden. Behalve onze sleutels. Om deuren te openen maken we nog steeds gebruik van een hopeloos ouderwets stukje ijzer. Het is tijd voor verandering, het is tijd voor een slim slot van LOQED.

LOQED is een Nederlands product dat de afgelopen vier jaar in ontwikkeling is geweest. Nu is het slimme slot dan eindelijk op de markt. Maar wat houdt dat eigenlijk in: een slim slot? Het belangrijkste is dat je dankzij LOQED sleutelloos door het leven kunt gaan. Om binnen te komen, heb je alleen nog maar je smartphone nodig.

Nooit meer gedoe met sleutels

Het slot herkent je smartphone en weet dus of je in de buurt bent. Hierdoor kun je zo je huis binnenlopen zonder dat je met sleutels in de weer moet. Je hoeft zelfs je smartphone niet uit je zak te halen. LOQED herkent deze automatisch en ontgrendelt vervolgens de deur. Dat is dus slim én snel en gemakkelijker dan een sleutel.

LOQED
Geen gedoe meer met sleutels. (Afbeelding: LOQED)

En dat is pas het begin. LOQED beschikt over nog veel meer handige functies. Zo kun je gemakkelijk je ‘sleutel’ delen met anderen. Een stuk handiger, goedkoper en veiliger dan sleutels kopiëren om vervolgens uit de delen. Je kunt zelfs toegangstijden instellen. Handige als je op vaste tijden bezoek krijgt van bijvoorbeeld een schoonmaakster, oppas of schilder.

LOQED is makkelijk en veilig

Dat klinkt allemaal heel handig, maar ook gevaarlijk. Je hoort tegenwoordig zoveel over hackers en datalekken. Is een slim slot wel veilig? Dat is het zeker. Natuurlijk kan alles gehackt worden, maar LOQED doet er alles aan om dit te voorkomen. Zo maken ze gebruik van 256-bits encryptie. Een standaard die ook wordt gebruikt door banken en overheden.

LOQED review: het slot dat je huis slimmer en volledig sleutelloos maakt

Dit maakt LOQED zelfs veiliger dan een ouderwets slot. Gewone sloten zijn door ervaren inbrekers vaak makkelijker om open te krijgen. Daarnaast betekent het kwijtraken van een fysieke sleutel dat je al je sloten moet vervangen. Bij LOQED kun je een digitale sleutel gewoon intrekken wanneer iemand zijn smartphone kwijtraakt. Een slim slot is dus niet alleen handiger, maar ook veiliger.

Win een slim slot van LOQED

Een slim slot is dus de perfecte volgende upgrade voor je slimme huis, en wij gaan je daarbij helpen. We mogen namelijk een slot van LOQED weggeven. Meedoen is net zo eenvoudig als het openen van een deur. Het enige wat je hoeft te doen, is mannersnl volgen op Instagram en ons daar een bericht (DM) sturen. Je kunt hier vooraf checken of jouw deur geschikt is.

LOQED
Slim en veilig (Afbeelding: LOQED)

Succes! En mocht je meer willen weten over het slimme slot van LOQED, lees dan hier de review van onze WANT-collega’s.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.