Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 2 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dochter Johnny Depp schittert op de cover van Wonderland Magazine

In Hollywood hoor je de naam Depp regelmatig, en dat gaat voorlopig niet veranderen. Niet alleen Johnny is nog steeds met grote regelmaat te zien op het witte doek, ook zijn dochter Lily-Rose Depp is flink carrière aan het maken. De 22-jarige actrice schittert dit jaar in meerdere films en scoort ook nog eens op Instagram.

Met haar achternaam heeft Lily-Rose Depp een aardige springplank, maar ook als ‘de dochter van’ moet je nog steeds hard werken. Dat heeft ze zeker gedaan. Eerst in de Franse filmwereld en nu ook in Hollywood. Jazeker, Lily-Rose Depp begon haar carrière hier in Europa. Haar moeder is de Franse zangeres Vanessa Paradis. Sinds de scheiding van haar ouders in 2012 pendelt Lily-Rose tussen Parijs en Los Angeles.

Lily-Rose Depp volop op het witte doek

Ook haar CV is een mengeling van Frankrijk en Amerika. Van Yoga Hosers naar Les Fauves en van L’homme fidèle naar Netflix-film The King. Lily-Rose Depp schakelt moeiteloos tussen de Franse en Amerikaanse filmwereld. Dit jaar is haar resumé nog breder geworden. Zo schittert ze in de Amerikaans-Canadees-Belgische thriller Crisis en in de Iers-Poolse dramafilm Wolf.

Daar blijft het in 2021 overigens niet bij voor Lily-Rose Depp. De dochter van Johnny Depp is daarnaast ook nog te zien in Voyagers en in Silent Night. In die laatste film deelt ze het doek met onder andere Keira Knightley en Roman Griffin Davis (Jojo Rabbit).

Wonderland shoot

Lily-Rose Depp is aardig aan de weg aan het timmeren. Dat is ook de media niet ontgaan, en dus wordt ze steeds vaker uitgenodigd voor interviews. Zo schitterde de dochter van Johnny Depp onlangs in het tijdschrift Wonderland. Daar hoort natuurlijk ook een fotoshoot bij. Het resultaat daarvan is te vinden in het magazine, maar ook op de Instagram-pagina van Lily-Rose zelf.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.