Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 29 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Chalamet vs. Pattinson in brute The King trailer van Netflix

Op filmgebied is Netflix helaas lang niet zo consistent als bij zijn originele series. Soms zitten er Oscar-waardige pareltjes tussen, zoals Roma, maar over het algemeen zijn het afdankertjes van Hollywood. Hopelijk brengt The King daar verandering in.

Netflix toont the King

Dat is een nieuwe Netflix film die je al op 1 november kunt gaan streamen. De losjes op het werk van Shakespeare gebaseerde Original volgt een jonge prins genaamd Hal. De door Timothée Chamalet gespeelde erfgenaam van de Engelse troon is niet alleen eigenzinnig maar ook zeer terughoudend.

De Brit leeft onder de mensen, maar waneer zijn tirannieke vader sterft moet hij de kroon bestijgen als Henry V. Er is geen ontsnapping meer mogelijk, zeker nu de oorlog met Frankrijk op het punt staat om los te barsten. Dat land wordt geleid door The Duaphin, gespeeld door Robert Pattinson.

The King Netflix trailer
Bron: Netflix Bron: Netflix

Schitterende trailer

Netflix heeft dus twee van de grootste Hollywood-talenten van dit moment tegenover elkaar gezet. De rest van de cast is ook niet mis: Ben Mendelsohn als King Henry IV, Sean Harris als William, Lili-Rose Deppp als Prinses Catherine, Tom Glynn-Carney als Hotspur en Thomasin Harcourt McKenzie als Philippa. Joel Edgerton speelt ook een rolletje, en schreef tevens mee aan The King.

David Michod is verantwoordelijk voor de regie. Je kunt hem kennen van Animal Kingdom en The Rover. Al met al een veelbelovend team dus, en de nieuwste trailer ziet er ook schitterend uit. Van de sets en de kostuums tot de cinematografie: The King belooft een visueel spektakel te worden.

Door de afgelopen flaters die Netflix op filmgebied sloeg zouden we echter voorlopig nog even een slag om de arm houden. Op 1 november gaan we ontdekken of de streamingdienst met Robert Pattinson en Timothée Chamalet een schot in de roos te pakken heeft. Die week komen er trouwens verrassend veel sterke films naar de dienst, hier check je het lijstje.

The King – Timothée Chalamet, Robert Pattinson | Final Trailer | Netflix Film

Are you ready for what awaits? Watch The King in select theaters and on Netflix. Hal (Timothée Chalamet), wayward prince and reluctant heir to the English throne, has turned his back on royal life and is living among the people.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Chalamet vs. Pattinson in brute The King trailer van Netflix
Sluiten