Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Gadgets 4 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Lidl gooit koffiemachine van topmerk met €420 korting in folder

Lidl gooit deze week een Krups-koffiemachine met alles erop en eraan in de aanbieding. Meer dan de helft korting, zo ontdekten we in de nieuwe folder.

Koffiezetapparaten zijn meestal loeiduur, maar bij Lidl is nooit iets duur en hun koffiezetapparaten dus ook niet. Zeker niet nu ze meer dan de helft van de prijs af doen. Het gaat om de Krups EA-8155. Manners zocht uit of het wat is.

Koffiezetapparaat met bonen in nieuwe Lidl-folder

Dit EA-8155 model van de Krups-koffiezetautomaat serie heeft als belangrijkste specificaties dat het een geïntegreerde koffiebonenmolen heeft, een ‘CappuccinoPlus’-melkschuimpijpje en een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma. Zo leren we ook nog eens wat in de Lidl-folder.

lidl koffiemachine met korting krups aanbieding
(Afbeelding: Lidl)

Daarnaast is er een display waarop je de sterkte, waterhoeveelheid en temperatuur van de koffie kunt reguleren. In de bak giet je de bonen en de Krups verwerkt ze tot koffie. Door het melkschuimpijpje heb je geen aparte melkopschuimer nodig voor koffiespecialiteiten als cappuccino’s en latte’s.

Van de adviesprijs van 749,99 euro trekt Lidl 420 euro af, waardoor er nog een schappelijke 329 euro overblijft.

Dit vinden gebruikers van koffiezetapparaat met korting

Wat je niet in de folder leest, zijn de reviews. Op de Lidl-site zijn op het moment van schrijven 322 reviews geplaatst, waarvan veruit de meeste positief zijn. Zo geven 247 koffiedrinkers 5 sterren en hebben 93 consumenten de Krups-machine met 4 sterren beoordeeld. ‘Uitstekende machine’, ‘ten opzichte van de vorige versie is het digitale display echt een verbetering’ en ‘de beste deal als je een koffiemachine met bonen zoekt,’ zo lezen we als lovende commentaren.

koffiezetapparaat-bonen-lidl-korting-aanbieding
Alle soorten koffie kun je ermee zetten (Afbeelding: Lidl)

Negatieve berichten zijn er ook. Vijf mensen geven 1 ster. Bij een paar van hen ging het koffiezetapparaat al snel kapot, een gebruiker geeft aan dat hij te veel herrie maakt. Al met al zou 96% van de Lidl-shoppers deze Krups EA-8155 aanbevelen. Als we zelf niet nog steeds tevreden waren met onze ouwe trouwe Senseo, hadden we misschien wel een aankoop overwogen.

Interesse? 10 dagen bedenktijd

Je hebt nog even om over de aankoop van deze Krups EA-8155 in de aanbieding bij Lidl na te denken, maar niet te lang. De aanbieding is geldig tot 14 april 2024. Daarna komt het koffieboontje om zijn loontje. Check hier de complete nieuwe folder van Lidl.

Ook met korting bij Lidl: een elektrische fiets

Niet zoveel korting als de koffiemachine hierboven, maar toch een goede deal. Het beest van een e-bike dat Lidl in de aanbieding heeft.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.