Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 20 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

De Smart TV die rijen gaat veroorzaken voor de supermarkt

Deze week staat er een mancave op ons boodschappenlijstje. Dankzij de nieuwe Lidl-folder kunnen we de hand leggen op een uiterst betaalbare Smart TV, inclusief baardtrimmer, speciaalbier en ondergoed. Het gezamenlijke prijskaartje? Slechts 300 euro.

Ditmaal geen Arnold Schwarzenneger die ons een nieuwe boormachine en vervelende weekendklusjes aansmeert. Maar dankzij de Hollywoodlegende is onze mancave wel eindelijk klaar. Nu rest alleen nog de invulling. Op naar de Lidl!

Mancave in Lidl-folder week 38

De acties van de Lidl-folder in week 38 lopen van 18 tot en met 24 september. Genoeg tijd om de kelder tot een koninkrijk om te toveren.

Grundig 4K UHD Smart TV 55″of 43″

En daar past deze Smart TV van topmerk Grundig ongetwijfeld in. Het kleinere formaat van 43 inch is voorlopig nog uitverkocht maar zal volgens de folder van Lidl op 23 september terug verkrijgbaar zijn op de webshop van de discountketen. Het grotere exemplaar van 55 inch is wel nog in voorraad. Maar beide prijzen zijn gelukkig even scherp.

lidl, folder, korting, speciaalbier, smart TV, baardtrimmer, onderbroek
(Afbeelding: Lidl)

Prijs bij Lidl:

Baardtrimmer Wet & Dry Philips

Mancave of niet, we blijven er piekfijn uitzien dankzij de Wet & Dry baardtrimmer van Philips. Onder de douche of tijdens de Champions League; scheren kan zowel nat als droog. Wel zal je naar een Lidl-filiaal moeten afzakken aangezien het scheerapparaat niet op de webshop verkrijgbaar is. Als alternatief kun je online een uitstekende baardtrimmer van Braun kopen (voor nog minder geld).

lidl, folder, korting, speciaalbier, smart TV, baardtrimmer, onderbroek
(Afbeelding: Lidl)

Prijs bij Lidl: 44,99 euro

Speciaalbier

Belgisch abdijbier, Engelse pale ales of gewoon een speciaalbiertje vanonder de Nederlandse zon. In de nieuwe folder van Lidl staat een wereldse bierproeverij te koop. Onze mancave-koelkast hebben we alvast gevuld met Ierse Stout die Guinness doet verbleken. Vanaf 21 september zijn de biertjes beschikbaar in de winkel.

lidl, folder, korting, speciaalbier, smart TV, baardtrimmer, onderbroek
(Afbeelding: Lidl)

Prijs bij Lidl: 2,49 euro

Onderbroeken

Vanaf zaterdag 23 september kunnen we dan eindelijk luilakken in onze mancave, wanneer de onderbroeken van Mexx bij Lidl in de verkoop gaan (zowel op de webshop als in de winkel). Voor minder dan een tientje krijg je twee stuks waarmee je in volle glorie het sportweekend kan aanvatten.

lidl, folder, korting, speciaalbier, smart TV, baardtrimmer, onderbroek
(Afbeelding: Lidl)

Prijs bij Lidl: 9,49 euro

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.