Felix Decavel
Felix Decavel Films & Series 6 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Liam Neeson schittert in nieuwe thriller met Game of Thrones-cast

Van typecasting heeft de steracteur nog nooit gehoord. En dat is maar goed ook. Want Liam Neeson schittert als vanouds In The Land Of Saints And Sinners. De mysterieuze thriller heeft alle ingrediënten om de volgende Taken te worden. En al zeker met twee voormalige publiekslievelingen uit Game of Thrones in de rangen.

Vandaag krijgt het publiek op het prestigieuze filmfestival in Venetië de première van de nieuwe film voor de kiezen. Indien niet aanwezig, kunnen we je gelukkig ook verblijden met de eerste trailer van In The Land of Saints And Sinners, een thriller met een Ierse topcast waarbij Liam Neeson uiteraard niet kon ontbreken.

Naast de Taken-legende, prijken ook Ciaràn Hinds en Jack Gleeson op de poster van de potentiële blockbuster. Jack Gleeson vertolkte de even gehate als geliefde King Joffrey in Game of Thrones. In The Land Of Saints And Sinners wordt zijn eerste grote rol sinds de populaire fantasyreeks.

Hinds ken je ongetwijfeld ook nog. De Ierse acteur speelde evenwel een rol in Game Of Thrones, als Mance Rayder. Daarnaast scoorde hij onlangs een hoofdrol in de recente Netflix-serie Treason.

In The Land Of Saints And Sinners

De hoofdrol voor In The Land of Saints And Sinners komt dan weer op de naam van Liam Neeson. De acteur uit Taken speelt ex-huurmoordenaar Finbar die net met pensioen is. Maar het afgelegen Iers dorpje waar hij zijn intrek heeft genomen, wordt plots opgeschrikt door drie terroristen. Tegen zijn zin in, wordt Finbar gedwongen om te vechten voor verlossing na een leven vol zonden. Maar welke prijs is hij bereid te betalen? In The Land of Saints And Sinners kunnen sommige zonden niet begraven blijven.

De mysterieuze thriller met Liam Neeson en twee Game Of Thrones-sterren verschijnt op 16 november in de Nederlandse bioscopen. Check in afwachting alvast welke nieuwe topfilms- en series er nu op Netflix staan.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.