Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 22 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Leonardo DiCaprio heeft een nieuwe date, die geheel in zijn traditie past

Leonardo DiCaprio heeft weer eens een nieuwe date, sorry Gigi Hadid. Maak kennis met 23-jarige Victoria Lamas, die geheel in zijn traditie past, die tijdens de Osacrs nog werd bespot door Amy Schumer.

De 48-jarige acteur en klimaatactivist Leonardo DiCaprio is niet echt iemand die zich snel bindt, maar wel iemand die regelmatig datet. En al sinds hij zijn sporen in Hollywood aan het verdienen is, zoekt hij het bij dames in hun twintiger jaren. En die traditie zet hij voort zolang het kan.

Victoria Lamas, de nieuwe date van Leonardo DiCaprio

Victoria Lamas is de dochter van Lorenzo Lamas, die je natuurlijk kent als Hector Ramirez uit The Bold and the Beautiful. In 1999 kreeg hij een dochter. Om het in perspectief te zetten: twee jaar daarvoor was de destijds 23-jarige Leonardo DiCaprio te zien in de bioscoop met Titanic (1997).

Maar zoals het cliché ons al jaren vertelt en Aaliyah al zong: Age Ain’t Nothing but a Number. Leonardo DiCaprio en Victoria Lamas zijn gespot tijdens een date in The Bird Streets Club aan de Sunset Boulevard in West Hollywood.

Dankjewel Gigi Hadid

Nog niet zo lang geleden kwam Leonardo DiCaprio veel in het nieuws met Gigi Hadid. Voor het eerst in jaren datete hij iemand ouder dan 25 jaar. Maar nu is hij dus weer terug bij zijn vertrouwde traditie. Amy Schumer zei het treffend in haar speech tijdens de Oscars. “Het is uiterst bewonderenswaardig hoe hij zich inzet voor het klimaat, zodat hij een groenere planeet achterlaat voor zijn jongere vriendinnetjes.” Maak kennis met de 23-jarige Victoria Lamas, aspirant actrice en model.

Nog even over dat aloude maar oh zo rake cliché, dat leeftijd slechts een getal is. Maak ook kennis met deze dame, waarmee Al Pacino naar verluidt onlangs mee datete.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.