Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 24 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

LEGO gooit iconische 18+ sets in Black Friday-uitverkoop

Daar waren ze al: 18+ LEGO-sets in de Black Friday uitverkoop. Dat wordt knutselen met forse korting.

LEGO voor volwassen is in een paar jaar tijd gegroeid van niche tot ware volkshobby. Een hele generatie zwelgt in nostalgie en helemaal sinds de pandemie, toen er weinig te doen was, is ze massaal gaan knutselen zoals in de kinderjaren. Televisieprogramma’s over het Deense speelgoed hebben de hype alleen nog maar vergroot.

LEGO-sets voor volwassenen met Black Friday-korting

Inmiddels is het een booming business en komen er bijna evenveel bouwsets voor volwassenen uit als voor kinderen. Het probleem: die 18+ sets zijn nog al duur. Maar nu is die vermaledijde Black Friday aangebroken. Tijd om te shoppen met korting.

Optimus Prime

De robotheld uit je jeugd, die de goede eindbaas was in de tekenfilms Transformers, kun je nabouwen in zowel robot- als vrachtwagenvorm. De bouwset bestaat uit 1.508 LEGO-onderdelen en je krijgt nu 30% Black Friday-korting. Afgeprijsd van 179,99 euro naar 125,99 euro.

LEGO sets voor volwassenen met black friday korting optimus prime
(Afbeelding: LEGO)

Atari 2600

Dan een LEGO-bouwset voor volwassenen die langzaam maar zeker al aan hun pensioen kunnen denken. Hebben we het over de eerste generatie gamers, die de eer had om de spelcomputer Atari 2600 te ontdekken. Ook op deze bouwset krijg je rond Black Friday 30 procent korting. Afgeprijsd van 239,99 euro naar 167,99 euro.

lego atari 2600 volwassen sets black friday korting
(Afbeelding: LEGO)

Chewbacca

Door naar Star Wars. Jawel, ook op de bouwset van publiekslieveling Chewbacca krijg je Black Friday-korting. Afgeprijsd van 209,99 naar 167,99 euro.

chewbacca
(Afbeelding: LEGO)

Tafelvoetbal

Sluiten we af met een potje LEGO-tafelvoetbal. Deze speelbare bouwset bestaat uit 2.339 onderdelen, waaronder veel verschillende hoofdjes, zodat je alle mogelijke teams kunst samenstellen. Rond Black Friday afgeprijsd van 249,99 euro naar 149,99 euro. Dat is 40% korting.

LEGO tafelvoetbal bouwset met black friday korting
(Afbeelding: LEGO)

Bekijk deze webpagina voor meer Black Friday-korting bij LEGO. Check ook de Nike-sneakers, dit VanMoof-alternatief en deze PlayStation 5 die je rond de zwartste dag van het jaar met korting koopt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.