Martin de Coninck
Martin de Coninck Hebbedingen 9 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

LEGO gooit iconische Back to the Future-set opnieuw in verkoop

Een van de meest geliefde filmreeksen is sinds kort weer verkrijgbaar als LEGO-bouwset: de Back to the Future-tijdmachine. Gooi die vleugeldeuren maar omhoog, stap in de Delorean DMC-12 en reis terug naar je jeugd.

Zoek je nog een leuk cadeau voor de feestdagen? Wees er dan snel bij, want deze unieke Back to the Future-set is razend populair onder LEGO-verzamelaars en filmliefhebbers. Hij is al een keer eerder volledig uitverkocht.

Bouw je eigen Delorean DMC-12 met LEGO

De Back to the Future-tijdmachine heeft alle coole details die je maar kunt wensen. Zo beschikt de Delorean DMC-12 over een flux capacitor-verlichtingssysteem, reis je in stijl met open vleugeldeuren en bereik je de vliegstand met inklapbare banden.

lego, back to the future

En, wie nemen er plaats in de Delorean, op zoek naar die magische 88 mph? Jazeker, LEGO-poppetjes van de iconische Marty McFly en Doc Brown. Ook heel cool zijn de reisdata op het dashboard, het hoverboard van Marty en de verschillende nummerborden die je kunt monteren.

Back to the Future in verschillende uitvoeringen

De zeer gedetailleerde LEGO-set kost net geen 200 euro en bestaat uit 1872 stenen. Daar ben je wel even zoet mee.

lego, back to the future, delorean dmc 12

Je kunt de Delorean DMC-12 trouwens in meerdere uitvoeringen opbouwen. Zo installeer je een bliksemafleider en plutoniumkamer voor de tijdmachine uit de eerste film en voeg je Mr. Fusion en inklapbare banden toe voor de versie uit de tweede film. Liever terug naar het Wilde Westen? Gebruik dan de witte banden en printplaat op de motorkap en je hebt de versie bekend van Back to the Future III.

Lego voor volwassenen

De BTTF-autobouwset maakt deel uit van een reeks bouwsets die speciaal is ontworpen voor volwassenen die weer even de onbezorgde sfeer uit hun jeugd willen proeven. Het model is ongeveer 12 cm hoog, 35 cm lang en 19 cm breed.

🎁Check de prijs en meer informatie in de LEGO Store

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.