Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 14 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Lacoste en Minecraft onthullen collab met pixelkrokodil en nieuwe kaart

De modewereld barst zo’n beetje uit zijn voegen van de collaborations. Soms totaal overbodig, een andere keer weer onvoorspelbaar cool. De samenwerking tussen Lacoste en Minecraft behoort als het aan ons ligt tot de laatste categorie. Al is het alleen al vanwege de pixel-krokodil.

Even voor alle duidelijkheid: Minecraft is een zeer populaire sandbox-game. Een speler kan met zijn avatar vrij rondlopen door een virtuele wereld, zonder een vooraf vastgesteld doel. Het belangrijkste kenmerk van het spel is het reizen door en het ontdekken van grotten en kerkers, en het bouwen van gebouwen en voorzieningen. Lees hier meer.

Lacoste x Minecraft

Na verschillende teasers is de samenwerking tussen beide grote merken nu officieel aangekondigd. Er komt een complete collectie voor de lente en zomer van 2022.

lacoste, minecraft, collab
Lacoste x Minecraft
lacoste x minecraft
Lacoste x Minecraft

Wat direct opvalt, is de iconische krokodil van Lacoste, die speciaal voor de samenwerking met Minecraft een makeover heeft gekregen. Juist, in de stijl van de game. De hele collectie is nog niet onthuld, feit is dat bovenstaande items er onderdeel van uitmaken.

Nieuw kaart in de game: Croco Island

De samenwerking tussen Lacoste en Minecraft werd afgelopen weekend in Parijs officieel aangekondigd. Speciaal voor de collab is er een geheel nieuwe op Lacoste geïnspireerde kaart ontwikkeld. Die is gratis beschikbaar voor gamers over de hele wereld. Beroemde gamers Atomicmari en Shubble werden dit weekend vergezeld door muziekartiest Brawks en videomaker Smajor om de gratis kaart Croco Island te onthullen. Bekijk het volledige evenement hier terug.

Lacoste x Minecraft
lacoste minecraft
Lacoste x Minecraft

De collectie Lacoste x Minecraft is vanaf 16 maart te shoppen via de website van het Franse modemerk. Blijf op de hoogte via Instagram.

Krokodil

Het is overigens niet de eerste keer dat de iconische krokodil van het Franse modemerk een makeover krijgt. Check ook deze samenwerking, tussen Lacoste en National Geographic.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.