Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 5 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Jutta Leerdam onderstreept wie dé Nederlandse influencer van nu is

Jutta Leerdam is op vakantie op Ibiza, zoals zoveel Nederlanders. Maar influencer ben je natuurlijk 24/7. De schaatser zet Instagram in vuur en vlam in bikini, en blust het geheel direct weer onder de douche. “Ibiza”, is het enige woord dat ze nodig heeft voor tonnen aan likes en duizenden lovende reacties.

Jutta Leerdam is naast topschaatser aan het uitgroeien tot een van de grootste social media-persoonlijkheden van Nederland. Met 3,3 miljoen volgers is ze hard op weg om Doutzen Kroes en Romee Strijd in te halen. Ook buiten onze landsgrenzen is ze mateloos populair en het zal niet lang meer duren eer ze de meest gevolgde vrouw des lands is.

Jutta Leerdam schudt Instagram wakker in bikini

En dat is ook niet verwonderlijk. Uit alle onderzoeken en statistieken blijkt dat foto’s in bikini het recept zijn voor een exponentiële groei in het aantal volgers. Als je dat ook nog eens combineert met een douche, dan is het blijkbaar helemaal raak. “Tijd voor een nieuwe shoot”, reageert FHM onder de post. Waarvan akte.

Jutta Leerdam viert op dit moment vakantie op Ibiza, waar ze even lijkt bij te komen van een roerige periode. Daarna begint de bikkelharde voorbereiding op het schaatsseizoen weer.

Meer vakantiefoto’s

Het is niet de eerste keer dit jaar dat Jutta Leerdam haar schaatspak inruilt voor een bikini. In april dit jaar vierde ze met haar familie en verspreidde ze pure feel good over Instagram met deze vakantiefoto’s en video’s. Tussendoor verscheen ze nog met een stijlvolle shoot in Elle. Een kleine compilatie van haar laatste werk.

Jutta Leerdam is naast Instagram ook te volgen op TikTok.

Mooiste sportvrouwen van 2022

Niet geheel verrassend is Jutta Leerdam door FHM dit jaar voor het zoveelste jaar achter elkaar benoemd tot een van de mooiste sportvrouwen van het jaar. En ze is zeker niet de enige schaatser in die eervolle top 10.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.