Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 30 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

In december 2022 op HBO Max: toplijst met nieuwe films en series

Waar Netflix er in december 2022 liefst 87 nieuwe titels tegenaan gooit, doet HBO Max het bescheidener. Maar het gaat natuurlijk om de hits en er zit een aantal parels van nieuwe films en series tussen.

Zo komt HBO Max met zijn eigen kerstfilm A Hollywood Christmas en verschijnt het laatste seizoen van de fantasyserie His Dark Materials. Maar vooral veel kijkers zullen warmlopen voor het nieuwe seizoen van Gossip Girl.

Nieuw in december 2022 op HBO Max

Een overzicht van de nieuwe films en series die in december 2022 op de streamingdienst verschijnen. We lichten een paar titels uit, scrol naar beneden voor de hoogtepunten per datum. Ook Joker, The Goldfinch, The Gentlemen, Rundfunk: Jachterwachter en De Piraten van Hiernaast verschijnen komende maand op het platform. Deze titels hebben echter nog geen exacte releasedatum.

His Dark Materials seizoen 3

Op 6 december verschijnt het derde en laatste seizoen van His Dark Materials op HBO Max. De serie is gebaseerd op de beroemde boeken van Philip Pullman. Hoofdrollen worden gespeeld door onder anderen Dafne Keen, Amir Wilson, James McAVoy, Andrew Scott en Ruth Wilson. Lin-Manuel Miranda keert in het nieuwe seizoen terug als Lee Scoresby.

Gossip Girl seizoen 2

Gossip Girl keert op 1 december 2022 terug voor een tweede seizoen. Het is het tweede semester van het derde schooljaar. Gossip Girl laat geen middel onbeproefd in haar poging om met haar leugens de schandalige levens van de elite van Manhattan te beheersen. Ze heeft het een en ander geleerd van haar eerste pogingen. Wat haar publiek wil, zal het krijgen. Ze gaat een stapje verder (Julien, heb je Monet ontmoet?) en probeert catastrofaler te zijn dan voorheen.

Branson

De vierdelige HBO Max-docuserie Branson over zakenman Richard Branson neemt de kijker mee op een uitgebreide en persoonlijke reis van 70 jaar. Van Bransons opvoeding als zoon van een strenge moeder in Groot-Brittannië tot zijn streven om altijd tot het uiterste te gaan.

A Hollywood Christmas

A Hollywood Christmas (1 december 2022) volgt Jessica, een jonge, opkomende filmmaker in Hollywood die naam heeft gemaakt met het regisseren van kerstfilms. Maar wanneer de knappe zendermanager Christopher opduikt en de productie van haar nieuwste film dreigt stop te zetten, wijst Jessica’s assistent, Reena, op de ironie: Jessica probeert niet alleen haar kerstfilm te redden, ze leeft er eigenlijk in.

Nieuwe films en series in december 2022 op HBO Max

Een overzicht van de beste nieuwe films en series per datum.

1 december 2022 op HBO Max

GOSSIP GIRL (seizoen 2)
A HOLLYWOOD CHRISTMAS
GOMORRAH

2 december 2022 op HBO Max

BRANSON

6 december 2022 op HBO Max

HIS DARK MATERIALS

8 december 2022 op HBO Max

HIERRO – seizoen 1 en 2

12 December 2022 op HBO Max

THE PACT

14 december 2022 op HBO Max

PELOSI IN THE HOUSE

Datum volgt

RANDOM ACTS OF FLYNESS
CALL ME MISS CLEO
JOKER
THE GOLDFINCH
THE GENTLEMEN
RUNDFUNK: JACHTERWACHTER
DE PIRATEN VAN HIERNAAST

Check ook de nieuwe films en series die komende maand op Netflix verschijnen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.