Redactie
Redactie Kleding 6 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Manners how to – Pantalon strijken en ophangen

Er zijn van die dingen in het leven die je gewoon moet weten en/of kunnen. Manners how to behandelt die dingen. In korte, duidelijke video’s laten wij je zien hoe je essentiële handelingen uitvoert of must know kennis toepast. Van simpele lifehacks tot gentlemen’s essentials. Vandaag: hoe moet je jouw pantalon strijken en ophangen?

Pantalon strijken en ophangen

Je kunt nog zo’n mooi pak aantrekken, als er ongewenste vouwen en/of kreuken in zitten, ondermijnt dit jouw look. En dat is zonde. Een pantalon strijken en ophangen is niet overdreven moeilijk, maar het is wel handig om te weten hoé je dit het beste kunt doen.

Als je het op de onderstaande manier doet, weet je zeker dat je pantalon kreukvrij en glad in je garderobekast verdwijnt. Handige tip van onze kant: leer jezelf aan om het strijken na het dragen te doen. Waarom? Je weet zelf ook dat je jouw kleding soms in a hurry nodig hebt. Niets is vervelender dan een pantalon van de hanger pakken en erachter komen dat-ie gekreukt is, terwijl je eigenlijk direct weg moet en dus geen tijd hebt om te strijken.

Met dank aan Pakkend Ready to Wear voor de smoking en pantalon.

Wil je meer Manners how to’s zien? Klik dan hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.