Redactie
Redactie Life 3 jan 2018

Hoe voelt anale seks voor een vrouw? 9 vrouwen vertellen!

Anale seks is voor velen nog steeds een taboe, maar de cijfers zeggen iets anders: uit dit onderzoek blijkt namelijk dat 43 procent van de hetero mannen en 37 procent van de hetero vrouwen ervaring heeft met het fenomeen. Leuk, cijfers, maar hoe ervaren vrouwen het zelf? De onderstaande 9 vrouwen doen hun verhaal. 

Madison, 28

“Anale seks voelt heel intens en activeert een groot deel van mijn zenuwen. Het voelt als mijn partner nog dichterbij is, alsof ik hem alles geef. Ik kom vaker klaar tijdens anale seks, dan tijdens vaginale penetratie. Wanneer ik in doggy style voor anaal ga of tegen de muur sta met een lichte buiging, wordt mijn G-spot ontzettend gevoelig en de orgasmes intenser. Ook het taboe, het idee dat het niet mag, zorgt voor extra geestelijke stimulatie. Anale seks voelt voor mij heel toegewijd, sexy en bovenal glibberig – door alle glijmiddel!”

Kate, 33

“Anale seks? Het voelt vooral als omgekeerd poepen.”

Lynne, 27

“Anale seks voelt als een overdaad aan prikkels. Zolang ik heel relaxt ben, genoeg wijn achterover heb gegooid en er voldoende glijmiddel beschikbaar is, kan het wel goed voelen. Het heeft wel een tijdje geduurd om daar te komen. De eerste paar keer voelde het verschrikkelijk, maar toen besefte ik dat we het verkeerd deden. Als je van anale seks wil genieten, moet je veel glijmiddel gebruiken. Heel veel glijmiddel.”

Colleen, 30

“Ken je het gevoel wanneer je heel nodig moet poepen, maar het niet kan omdat je in een publieke plek bent? Het voelt heel ongemakkelijk, je durft bijna niet hard te ademen of te niezen omdat je bang bent voor wat er kan gebeuren? Je kan van niks genieten en nergens op concentreren. Yup. Zo voelt anale seks voor mij. Ik sla over.”

Jen, 35

“Gewoon anale seks is… eh, oké. Wanneer het gekoppeld is aan stimulatie van de clitoris, wordt het pas magisch. Elke beweging, wrijving of climax voelt tien keer sterker.”

Ryanne, 31

“De eerste en enige keer dat ik het deed, voelde verschrikkelijk. Alsof ik moest poepen en er alles aan moest doen om niet op hem te poepen. Het duurde nog dagen voor ik weer normaal kon poepen.”

Monica, 28

“De eerste keer voelde alsof ik mijn darmkanaal probeerde te vijlen met een nagelvijl. De tweede keer ging het al beter, omdat we glijmiddel gebruikte. Het voelde nog steeds alsof iemand er iets in probeerde te proppen wat daar niet hoorde. Ik heb vrienden die er wel van kunnen genieten, maar ik ervaar het vooral als een geforceerd gevoel direct moet stoppen.”

Courtney, 30

“Ik heb niks anders dan goede ervaringen met anale seks. Ik voel druk op vreemde plekken in mijn lichaam, maar op een goede manier. Toch zal vaginale seks altijd mijn voorkeur krijgen.”

Chelsea, 29

“Het voelt heel intens. Ik heb nog niet bedacht of het nou goede of slechte intensiteit is, maar intens is het zeker. Tijdens anale seks voel ik elke centimeter van hem in mij glijden. Soms is het zelfs te intens, dan kan ik het bijna niet aan. Ik heb op die momenten het gevoel geen controle te hebben over mijn lichaam, waardoor ik bang ben voor een ongeluk. Anderzijds is dat natuurlijk de grote angst die iedereen waarschijnlijk ervaart tijdens anale seks.”

Reageer op artikel:
Hoe voelt anale seks voor een vrouw? 9 vrouwen vertellen!
Sluiten