Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 4 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Het mooiste retro audiomeubel van 2018

Als je behoorlijk wat feeling hebt met de retro trend dan is de OPEN 45 Credenza de ideale manier om design met je persoonlijke smaak te combineren.

Een open design wordt door Sitskie gecombineerd met een duidelijke verwijzing naar het verleden. Het audiomeubel heeft genoeg ruimte voor een indrukwekkende collectie vinyl platen zonder dat het kitch wordt. Het gehele meubel straalt degelijkheid en kwaliteit uit, exact wat je van een retro design mag verwachten.

mooi audiomeubel

Modulaire configuratie

In plaats van je vinylplaten in een krat of op een plank op te bergen, voeg je dit prachtige open concept van Credenza iets toe aan je woninginrichting en toon je met trots je prachtige collectie. Door een gleuf om de platen onder een hoek van 45 graden gekanteld te houden, zijn je albums goed zichtbaar.

Een modulaire configuratie met verplaatsbare scheidingspanelen zorgt ervoor dat je de opstelling naar wens kunt aanpassen. Plaats je platenspeler en koptelefoon op de tafel; de verborgen compartimenten stellen je in staat om de bedrading netjes weg te werken. De OPEN 45 is de perfecte balans tussen vorm en functionaliteit. Meer info, vind je hier.

mooi audiomeubel
mooi audiomeubel

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.