Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 25 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Geraldine Kemper verleidt zichzelf in stomende campagne met boodschap

“Something sexy coming up”, teaste Geraldine Kemper vorige week in haar Instagram Stories. Nu is er een nieuwe campagne met Van Gils, waarvan de eerste beelden zijn onthuld. De achterliggende boodschap is even mooi als de beelden zelf.

Vorig jaar werd Geraldine Kemper gepresenteerd als het nieuwe gezicht van het Nederlandse parfummerk Van Gils. Die campagne was voor een geurtje dat voor mannen, vrouwen en alles daar tussenin geschikt is. Waar in die foto’s en video’s met de Volendamse genderneutraliteit centraal stond, gaat het nu om zelfliefde. Iets waar veel mensen ten onrechte nogal moeite mee hebben.

Geraldine Kemper voor Van Gils

De eerste beelden, net als in de vorige campagne geschoten door This is Us, beginnen met Geraldine Kemper in lingerie. Ze verleidt zichzelf voor de spiegel, zoent haar spiegelbeeld en spuit een luchtje op. Het spat er van af dat zelfacceptatie en zelfliefde centraal staan in de campagne. “I love me for me! Do you love you?”, schrijft de Nederlandse presentatrice op Instagram bij de eerste beelden.

“Want zelfliefde is belangrijk. Heel trots ben ik op deze nieuwe campagne van Van Gils, op dit team en de prachtige mensen in deze video. Geef jezelf vandaag wat extra liefde en aandacht, en weet je wat? Morgen ook!”, vervolgt Geraldine Kemper.

De campagne van vorig jaar

Bij gebrek aan meer beeldmateriaal, nog even een throwback naar de onvergetelijke beelden van vorig jaar. Vlak na de ietwat onnozele commotie rond de topless dansende Geraldine Kemper op Instagram, verscheen deze campagne met de Nederlandse presentatrice. Die tijden zijn alweer vervlogen, net als het betreffende luchtje Van Gils I. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Meer beelden van de Van Gils-campagne met Geraldine Kemper van vorig jaar bekijk je hier. Hou Instagram in de gaten voor meer campagnebeelden van nu.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.