Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Huizenmarkt 10 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze Funda-parel met kolossaal zwembad kost minder dan drie ton

Ze zijn schaarser dan ooit, maar in de gemeente Terneuzen vinden we weer eens een echte Funda-parel. Hypermodern, spotgoedkoop en zelfs met een majestueus zwembad in de achtertuin.

Er valt tegenwoordig weinig te genieten op Funda, maar Manners schenkt nog een espresso in en scrolt onvermoeibaar door. Alsof we die ene Alex uit Kopen Zonder Kijken zijn. Van de ene virtuele achtertuin struikelen we de andere in, totdat we vanuit de Zeelandse coniferen rechtstreeks een kolossaal zwembad in vallen. Met het huis zelf is trouwens ook niets mis.

Huis met zwembad op Funda te koop voor 299.000 euro

Niet alleen het zwembad, maar de hele inrichting van dit huis in Biervliet (dat ligt in Zeeland) ziet er Kopen Zonder Kijken-proof uit. Er valt wat ons betreft helemaal niks aan meer te verbouwen, maar oordeel vooral zelf.

funda zwembad huis te koop
(Afbeelding: Funda)
funda zwembad huis te koop terneuzen
(Afbeelding: Funda)
huis te koop funda parel zeeland
(Afbeelding: Funda)

Visgraatvloer, strakke keuken met bar, dakkapellen op zolder en gloednieuwe badkamer in industriële stijl. Allemaal onder één dak en te koop voor 299.000 euro. Wat is het addertje onder het gras?

Gras zonder volwassen adders

We kunnen geen echte minpunten aan dit huis vinden, behalve dat Terneuzen voor veel mensen geen ideale standplaats is. Ook is het met 104 vierkante meter niet een heel groot huis. Van de tuin zou je kunnen zeggen dat hij bijna helemaal wordt opgeslokt door het zwembad, waardoor er weinig ruimte overblijft voor eventuele ecologische ambities. Het is wel een beetje moeilijk doen om het moeilijk doen. Baby-adders die je zo aan hun staart over de schutting gooit.

In feite is er heel weinig mis met dit huis, zeker gezien de vraagprijs van nog geen 300.000 euro. Volgens de makelaar is dit ‘de populairste woning van Nederland’. Nu staan bij elk Funda-huis ronkende beschrijvingen van overenthousiaste makelaars, maar in dit geval heeft hij misschien wel een punt. Reageren kan op de Funda-pagina.

Huis op Belgische Funda voor precies dezelfde prijs

Vanuit Terneuzen is het nog geen 47 kilometer naar Gent. Ook hier staat een prachtig huis te koop, toevallig voor precies dezelfde prijs als bovenstaande Funda-parel uit Terneuzen. Met een pistool tegen ons hoofd zouden we tóch voor Gent gaan.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.