Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 14 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Trailer: Friends-reünie trekt belachelijk groot blik beroemheden open

Friends komt terug! Of, althans, de cast van Friends. De legendarische sitcom is in Amerika één van de paradepaardjes van HBO Max, een gloednieuwe streamingdienst die met Netflix concurreert.

Met Warner Media als moederbedrijf is het aantal wapenfeiten van HBO Max allesbehalve beperkt. Denk bijvoorbeeld aan alle DC-films van Warner Bros. maar ook franchises als Harry Potter, klassiekers als Looney Tunes en Mad Max.

Friends: The Reunion

Alle cijfers van de afgelopen jaren wijzen er echter vooral op dat abonnees blijven hangen door series. En dan met name oude sitcoms, waar je pas na honderden afleveringen klaar mee bent, en die de meeste fans met alle liefde meermaals kijken.

Maar goed, dan moet je eerst abonnees naar je streamingdienst zien te lokken. HBO Max heeft daarvoor een effectieve kaart om te spelen. Vanaf 27 mei is Friends: The Reunion op de streamingdienst te zien.

Niet een reboot of nieuwe afleveringen van de sitcom, maar een speciale reünie-aflevering. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimme hebben er allemaal voor getekend, dus de gehele cast van de serie gaat terugblikken.

Berg beroemdheden

Je zou zeggen dat het bij elkaar krijgen van de gehele cast al bijzonder genoeg is. Toch neemt HBO Max het zekere voor het onzekere, door nog een blik met grote namen open te trekken. Niet één, niet twee, maar een belachelijk lange rij beroemdheden komen voorbij.

David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon en Malala Yousafzai zijn ook naar de originele studio van de sitcom getrokken voor de reünie.

HBO Max deelt teaser

Naar verluidt hebben de Friends-acteurs per persoon maar liefst 2.5 miljoen dollar gekregen om een uurtje terug te blikken op de serie. Niet verkeerd. Op naar 27 mei dus. HBO Max maakt de fans ondertussen alvast lekker met een eerste teaser-trailer.

LEGO lanceert enorme Friends-bouwset vol iconische details

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.