Pim Jansen
Pim Jansen Amazon Prime Video 8 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Foto’s: Savage x Fenty Vol. 4 warming-up en Anitta steelt de show

Morgen, 9 november 2022, wordt de Savage x Fenty Show Vol. 4 uitgezonden op Amazon Prime Video. Rihanna warmt de boel nog eens extra op middels het Instagram-account van haar lingeriemerk. Wederom veel sterren en topmodellen dit jaar, maar we voorspellen dat zangeres Anitta de show gaat stelen.

De line-up is weer enorm dit jaar, en er is zelfs een rol voor Johnny Depp, al zijn daar nog geen beelden van. Tipje van de sluier: Irina Shayk, Anitta, Lara Stone, Burna Boy, Rickey Thompson, Don Toliver, Simu Liu, Maxwell, Ángela Aguilar, Avani Gregg, Bella Poarch, Zach Miko, Cara Delevingne, Marsai Martin, Damson Idris, Joan Smalls. En dus nog veel meer grote namen.

Savage x Fenty Show Vol. 4 op Amazon Prime Video

Vroeger was de Victoria’s Secret Fashion Show hét lingeriespektakel van het jaar, maar na kritiek over inclusie en een protestbrief van modellen stopte dat fenomeen. Rihanna sprong slim in dat gat met haar lingeriemerk dat juist voor alles en iedereen is. De eerste show droop dan ook over van verschil in afkomst en gender, zonder dat dit geforceerd werd gecommuniceerd.

Inmiddels is het merk van Rihanna gegroeid tot een miljoenenimperium en zijn we toe aan de Savage x Fenty Show Vol. 4. Vanaf 9 november 2022 kun je het spektakel bewonderen, maar Instagram warmt je vast op.

Anitta is de absolute blikvanger

Te beginnen met de vrouw die de Savage x Fenty Show gaat stelen. Waar een line-up vol topmodellen om elkaar heen krioelt in lingerie, komt de Braziliaanse zangeres Anitta optreden in een catsuit van netpanty. Dat behoeft verder geen uitleg. Dat ze ook een van de gezichten is van de Balenciaga x Adidas-collab is pure bonus.

savage x fenty show vol 4, lingerie, anitta, johnny depp, rihanna
Anitta is een van de muzikale acts tijdens de show (Afbeelding: Savage x Fenty)

Anitta is een 29-jarige zangeres uit Brazilië die in 2018 definitief doorbrak met Downtown, een nummer dat ze samen met de Colombiaanse zanger J Balvin uitbracht. Ook werkte ze samen met onder anderen Madonna, Sofía Reyes, Rita Ora, Luis Fonsi en Black Eyed Peas. Maar tijdens de Savage x Fenty Show Vol. 4 komt ze solo optreden. Net als Maxwell en een rits andere grote artiesten.

Rihanna en meer topmodellen in lingerie

Maar de topmodellen in lingerie en mama Rihanna staan natuurlijk centraal tijdens de Savage x Fenty Show Vol. 4. Joan Smalls, Cara Delevingne, Irina Shayk, de Nederlandse Lara Stone en zo kunnen we nog lang doorgaan. Maar foto’s en video’s zeggen ook in dit geval meer dan duizend woorden. Een warming-up.

Mocht je alleen de beelden hebben gecheckt en eroverheen hebben gelezen: de Savage x Fenty Show Vol. 4 is vanaf 9 november 2022 te zien op Amazon Prime Video.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.