Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 16 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Feyenoord kan Ajax zondag naar beschamende derde plaats verwijzen

Wie voor de start van de competitie had voorspeld dat Ajax halverwege het seizoen op de derde plaats zou staan, was waarschijnlijk voor gek verklaard. Ajax – met al zijn geld en sterren – was immers toch veel te goed voor de Eredivisie. Maar Feyenoord kan er zondag wel degelijk voor zorgen dat de Amsterdammers die, toch wel beschamende, plek op de ranglijst in moeten nemen. Samen met TOTO blikken we vooruit op een zinderende klassieker.

Het Bayern München van Nederland werd Ajax al genoemd. De club zou de komende jaren onbedreigd de titel gaan ophalen. De vraag was niet meer of, maar alleen nog wanneer dat ging gebeuren. Maar de waarheid is dat Ajax al 5 van de 16 wedstrijden in de competitie niet wist te winnen. En dan wacht zondag ook nog eens een Feyenoord dat boven verwachting presteert. Krijgen de Rotterdammers ook hun aartsrivaal op de knieën? Als je dat goed voorspelt krijg je bij TOTO 4 keer je inzet terug. Wint Feyenoord en later op de dag ook PSV bij RKC, dan staat Ajax derde. Wie nog geen account heeft, kan dat hier eenvoudig aanmaken. Er zijn momenteel een aantal gave acties bij TOTO, waaronder gratis weddenschappen bij elke goal.

Gelukje voor Ajax

Natuurlijk zal Ajax erop gebrand zijn revanche te nemen voor de nederlaag tegen AZ. En na eerdere blamages tegen FC Utrecht, Heracles, Twente en Go Ahead Eagles kan er van enige onderschatting van een tegenstander inmiddels toch echt geen sprake meer zijn. Een gelukje voor Ajax is dat de klassieker in een lege Kuip wordt gespeeld en Feyenoord het dus zonder het befaamde Legioen moet doen. Is dat het mazzeltje dat Ajax het juiste zetje geeft richting de overwinning? Als jij daar je geld op zet, kun je 1.82 keer je inzet terugverdienen. De bookmakers hebben duidelijk het meeste vertrouwen in een overwinning van Ajax.

Het verhaal Berghuis

Wie zeker blij zal zijn dat er zondag geen ruim 50.000 dolle Feyenoordfans op de tribunes zitten, is Steven Berghuis. Hij maakte afgelopen zomer de pikante overstap van Feyenoord naar Ajax en dat werd hem op z’n zachtst gezegd niet in dank afgenomen. Het verhaal zou natuurlijk helemaal compleet zijn als Berghuis zondag de winnende treffer maakt. Jij krijgt dan 3 keer je inzet terug als je daar op hebt gewed.

Maar verliest Berghuis, dan staat hij op de ranglijst onder zijn oude cluppie. En dat had hij waarschijnlijk niet zien aankomen toen hij zijn handtekening onder het contract bij Ajax zette.  Feyenoord – dat nu de Amsterdammers nog op doelsaldo voor moet laten gaan – komt dan drie punten boven Ajax te staan. Mocht het overigens gelijk blijven, dan krijg je 4 keer je inzet terug.

Speel live mee tijdens Feyenoord-Ajax

Wie Feyenoord-Ajax nog een extra tikkie spanning wil geven, kan met TOTO live meespelen. Dat houdt in dat je nog tijdens de wedstrijd op van alles en nog wat kunt inzetten. Komt er nog een doelpunt bij bijvoorbeeld? En wie maakt die dan?

Wil je nou trouwens echt een financieel klappertje maken, zet dan in op een voorsprong van Ajax in de rust en een uiteindelijke overwinning van Feyenoord. Dan krijg je maar liefst 40 keer je inzet terug als dat uitkomt. Kassa!

In samenwerking met TOTO

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.