Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 21 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

EPOS onthult nieuwe oordopjes voor gamers en thuiswerkers (+ winactie!)

Thuiswerken kan zalig zijn. Je bed uitrollen en binnen tien minuten achter je laptop zitten. Tussen de bedrijven door even boodschappen doen, of even de natuur in tijdens de lunch. En, niet te vergeten, je eigen muziek opzetten, zo hard als je wilt.

Dat laatste kan echter nog best lastig zijn. Misschien heb je buren die bij elk geluidje klagen, of rennen er koters in huis rond die je continu afleiden met hun lawaai. Dan kun je soms opeens snakken naar een kantoordagje. Dat zit er echter voorlopig nog niet in, zo bleek uit de meest recente persconferentie van Rutte en Co.

EPOS GTW 270 Hybrid

De oplossing? Een goede koptelefoon of oordopjes. Onlangs zetten we nog de beste active noise cancelling-koptelefoons op een rijtje. Maar ja, niet iedereen vindt het prettig om met een lompe koptelefoon op hun hoofd te werken. Noise cancelling-oordopjes zijn tegenwoordig ook erg goed en lenen zich wat beter voor flexibel gebruik. Ideaal voor de thuiswerkers dus.

Toen de audio-helden van EPOS ons mailden dat ze met nieuwe oordopjes kwamen, zagen we dan ook direct onze kans schoon. We hebben geregeld dat we een setje van de gloednieuwe EPOS GTW 270 Hybrid weg mogen geven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is Manners volgen op Instagram.

Laat daar vervolgens door middel van een DM weten dat je de de oordopjes van EPOS wil winnen en vergeet niet je naam en adres te vermelden. Vervolgens laten wij de winnaar weten dat hij of zij de gelukkige is.

EPOS onthult nieuwe oordopjes voor gamers en thuiswerkers (+ winactie!)
De EPOS GTW 270 Hybrid (Bron: EPOS)

Amper vertraging

Benieuwd naar wat je kunt winnen? Lees dan vooral even door. De EPOS GTW 270 Hybrid is een paar draadloze oordopjes die dankzij aptX Low Latency uiterst geschikt zijn voor videobellen en gamen. Die technische naam mag je snel weer vergeten, maar het komt erop neer dat er amper vertraging optreedt tijdens het ontvangen van geluid. Voeg daar duale microfoons aan toe en je hebt in ieder geval op papier zeer helder geluid. Ideaal voor gamen dus, of het nou op je Switch, smartphone of PC is.

De oordopjes worden geleverd in een aluminium doosje en hebben een accuduur van vijf uur. Laad je ze tussendoor in hun case op, dan kun je twintig uur vooruit zonder een stopcontact. Tussen het werken door kun je de oordopjes tevens gebruiken om podcasts te luisteren in de buitenlucht. Dankzij de IPx5-rating kunnen ze namelijk tegen regen. Wel zo handig.

De EPOS GTW 270 Hybrid is nu verkrijgbaar, met een prijskaartje van 199 euro. Als je echter aan de bovenstaande prijsvraag meedoet, dan hoef je er hopelijk helemaal niks voor te betalen. Nada, noppes.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.