Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 4 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Emily Ratajkowski loopt zonder kleren vooruit op Instagram-beleid

Van Emily Ratajkowski weet je wat je kunt verwachten, en toch weet ze je altijd weer te verrassen. Ditmaal met een naaktshoot op Instagram, geschoten door Luca & Alessandro Morelli. Dit fotografenduo staat beter bekend als de Morelli Brothers.

Een einde van het topless verbod op Instagram, en dan met name het tepelverbod, hangt al een tijdje in de lucht. Meer vrijheid rond zelfexpressie en naakt is de drijfveer achter dat beleid. Waarom de invoering zo lang duurt, weet niemand. Feit is dat Emily Ratajkowski vast een voorbode neemt op het nieuwe beleid. Of de gevolgen van de vermeende nieuwe normen en waarden ook echt positief uitpakken is de vraag, en daar mag je zelf over oordelen. Lees hier een interessante column.

Emily Ratajkowski met naaktshoot op Instagram

Nou is het Amerikaanse model met Poolse roots nooit wars geweest van zelfexpressie zonder kleding, maar met deze naaktshoot gaat ze naar Instagram-normen weer een stapje verder. Wat natuurlijk allemaal heel erg meevalt. Zelfs de meest kuise priester zal dit zien als een artistieke uiting. Waarvan akte.

Nog iets dat opvalt in deze naaktshoot is het nieuwe kapsel van Emily Ratajkowski. Maar daarmee dwalen we net iets te veel af. Lees hier meer over de Franse micro-bob van het 31-jarige model, die op deze manier niet had misstaan in Pulp Fiction, al gaat er niemand boven Uma Thurman als Mia Wallace.

Morelli Brothers

De twee broers achter de naaktshoot van Emily Ratajkowski zijn geen kleine jongens in de modewereld. De Morelli Brothers werken louter voor de grote bladen en modehuizen en zien wekelijks sterren uit het A-segment voor hun lens verschijnen. Een kleine compilatie van de laatste tijd.

Eerder deze maand deelde Emily Ratajkowski een verrassende datingtip voor mannen. Wees gerust, je mag je kleren aanhouden tijdens de eerste date, maar doe hier je voordeel mee.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.