Pim Jansen
Pim Jansen Kleding 25 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Emily Ratajkowski etaleert haar ondernemersgeest met nieuwe collab

Emily Ratajkowski is van oudsher een van de muzen van Manners, dus als ze hoogstpersoonlijk een nieuwe collectie micro-bikini’s lanceert, zijn we daar als de kippen bij. Zo puberaal zijn we ook wel weer. De nieuwe lijn is van haar eigen merk Inamorata, deels in samenwerking met Mirror Palais.

Het Pools-Amerikaanse model Emily Ratajkowski werd in 2013 wereldberoemd na haar topless performance in Blurred Lines, de videoclip van Robin Thicke en Pharrell Williams. Sindsdien is ze een veelgevraagd actrice en vooral model. Ze sierde de covers van grote magazines, liep voor grote modedesigners en speelde in onder meer de serie Entourage.

Emily Ratajkowski dropt micro-bikini’s Inamorata

En zoals dat gaat, word je dan vanzelf ondernemer. In 2017 richtte Emily Ratajkowski haar eigen badmodemerk Inamorata op. Nogal een onderneming, maar aanvankelijk hoefde ze zich over de kostenpost rond de modellerie niet druk te maken. Dat deed en doet ze namelijk nog altijd hoogstpersoonlijk. Een overizcht van de pronkstukken uit haar nieuwe collectie.

Overige modellen in Inamorata x Mirror Palais

Emily Ratajkowski is de minste niet. Ze geeft tegenwoordig ook een talentpool vol aanstormende modellen de ruimte om haar micro-bikini’s en andere waar te promoten. Een compilatie van haar delicate werknemers, waarvoor we alleen maar een diepe buiging kunnen maken. Van deze dames gaan we nog veel horen en zien. En jawel hoor, die man mag er ook zijn. Dat is overigens Marcelo Gaia, de oprichter van Mirror Palais.

Mocht je een van onze vrouwelijke lezers zijn, een cadeau willen kopen voor je vriendin of totaal genderloos gewoon eens een micro-bikini willen dragen: de nieuwe collectie is te shoppen via de website van Inamorata en Mirror Palais.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.