Redactie
Redactie Hebbedingen 8 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Een nieuwe versie van Foldimate (de gadget die voor je strijkt en vouwt) is nu te bestellen

Toen we ruim een jaar geleden een artikel plaatsten over de Foldimate, werd ‘ie bizar goed ontvangen. Zo merkten ook de breinen achter de gadget, die het ding in no-time uitverkocht zagen raken. Inmiddels is er een nieuwe versie ontwikkeld, die eind 2019 op de markt moet verschijnen. 

De nieuwe versie van de Foldimate moet ruim achthonderd euro kosten en is voorzien van een nieuwe design, wat ‘m overigens niet minder klein maakt. Qua formaat moet je nog steeds denken aan een wasmachine. De Foldimate kan overhemden, T-shirts, alle soorten broeken, handdoeken en kussenslopen voor je strijken en vouwen. Sokken, babykleding en grote hoodies staan helaas nog steeds niet op het menu van de machine. In de onderstaande video zie je hoe het apparaat ongeveer werkt:

Volgens de makers kan het apparaat twintig tot veertig items in twee tot vier minuten vouwen. Daarmee geven de makers veel te veel credit aan de Foldimate, gezien je zelf elk kledingitem stuk voor stuk moet aanhaken (zoals je in de video hierboven kunt zien). Het wordt natuurlijk pas echt interessant zodra je al je gewassen kleding in één keer in de machine kunt dumpen. Een pre-order plaatsen kan hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.