Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 29 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Zo liep het af met het Game of Thrones personage van Ed Sheeran

Zoals de meeste fans wel was opgevallen had Ed Sheeran een heel klein rolletje in het zevende seizoen van Game of Thrones. Het is nu bekend geworden hoe het met zijn personage afgelopen is.

Mede vanwege het feit dat actrice Maisie Williams (Arya Stark) een groot fan was van singer-songwriter Ed Sheeran besloten de makers van Game of Thrones om hem een kleine rol in de serie te geven. De Britse zanger mocht een zingende Lannister soldaat spelen. Het bleef zoals verwacht bij een eenmalig rolletje, maar nu blijkt dat we in het nieuwste seizoen hebben kunnen horen hoe het met hem af is gelopen.

Het lot van Ed onthuld in seizoen 8

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zien we Bronn, de grofgebekte huurling die zowel met Jamie als Tyrion heeft opgetrokken, in bed liggen met drie vrouwen. Tot zijn ongenoegen hebben de dames het te druk met roddelen om hem te verwennen. Al snel komt een ”roodharige jongen genaamd Eddie”. ter sprake en hoogstwaarschijnlijk wordt hier het personage van Ed Sheeran mee bedoelt.

Het is echter niet erg goed afgelopen met deze soldaat. Alhoewel het erop lijkt dat hij nog leeft is zijn gezicht voor een groot deel verbrand tijdens een confrontatie met Daenerys en haar draak. Hij blijkt zelfs niet eens oogleden meer te hebben. Of zijn zangtalent ook weggebrand is weten we niet, maar het is niet te hopen voor de arme man.

De populariteit van Game of Thrones

Gezien de hype is het bovenstaande verhaal niet het enige opmerkelijke nieuwtje dat onlangs rondom de populaire HBO tv-serie verschenen is. Zo werd onlangs bekend dat de eerdergenoemde aflevering in de eerste week al zo’n 54 miljoen keer illegaal werd bekeken en de aflevering daarna zelfs vroegtijdig was uitgelekt. Wil jij jezelf nog even opfrissen voordat je aan de nieuwe afleveringen begint? Lees dan hier alles wat je moet weten om klaar te zijn voor Game of Thrones seizoen 8.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.