Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 14 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Dune: Part Two in no-time al te streamen op HBO Max

Nog niet zo lang geleden zaten we in de bios met open mond naar Dune: Part Two te kijken. Nu komt de ijzersterke sciencefictionfilm naar HBO Max. In mei al te streamen en dit is nou net zo’n film die je wél twee keer wil zien.

De opvolger van Dune, gebaseerd op het gelijknamige en briljante sciencefictionboek, ging op 6 februari 2024 in première in de bioscoop. Welgeteld 3,5 maanden daarna kun je de film al streamen op HBO Max. Om precies te zijn: vanaf 21 mei 2024.

Dune: Part Two streamen op HBO Max

In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides (Timothée Chalamet) verder in gezelschap van Chani (Zendaya) en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

Naast Timothée Chalamet en Zendaya bestaat de sterrencast van Dune: Part Two uit onder anderen Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Florence Pugh, Christopher Walken, Léa Seydoux, Javier Bardem en Austin Butler. Laatstgenoemde is ook op HBO te bewonderen als Elvis Presley, met een vetkuif in plaats van een gladgeschoren hoofd.

Vanaf 21 mei 2024 op HBO Max

Het audiovisuele spektakel had je eigenlijk in de bios moeten zien, maar het toch wel gecompliceerde verhaal leent zich ervoor om de film minimaal twee keer te zien. Dune: Part Two is vanaf 21 mei 2024 te steamen op HBO Max. Hopelijk heb je een goede soundbar, want dat verdient de geniale filmmuziek Hans Zimmer.

Dune Part Two in no-time al te streamen op HBO Max
Austin Butler en Léa Seydoux in Dune 2 (Afbeelding: Warner Bros. Pictures)

Maar er is meer te beleven in de sciencefiction-hoek. Check bijvoorbeeld deze zeven grote scifi-films die je ook streamt op HBO Max.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.