Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 15 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Van Dua Lipa tot Beyoncé: de beste looks tijdens de Grammy’s 2021

Beyoncé en Dua Lipa zijn de grote winnaars van de Grammy’s 2021. Niet alleen vanwege de optredens en gewonnen Grammy Awards, maar ook om hun sexy looks kun je niet heen. Harry Styles en Anderson Paak wonnen het bij de mannen.

Zoals na alle grote award-shows in de film- en muziekwereld delen we een overzicht van de meest stijlvolle en sexy looks op de rode loper en het podium.

De meest sexy looks tijdens de Grammy’s 2021

Vanwege de pandemie was er bij de Grammy Awards 2021 geen zaal vol publiek, maar alle grote sterren waren aanwezig. Een overzicht van de muzikale helden en hun kledingkeuze.

Dua Lipa

Dua Lipa won een Grammy Award voor haar album Future Nostalgia en was volgens het panel van Manners ook de winnares wat betreft haar outfit. Niet alleen tijdens de uitreiking, maar ook gedurende haar optreden.

doorkijkjurk, dua lipa, meest sexy looks, outfits, grammy's 2021, grammy awards
AFP (Afbeelding: AFP)
dua lipa, meest sexy looks, outfits, grammy's 2021, grammy awards
AFP
dua lipa, meest sexy looks, outfits, grammy's 2021, grammy awards
AFP

Anderson Paak

Als je van iemand de stijl een-op-een kunt overnemen als man, dan is het Anderson Paak. Dat liet hij nog maar eens zien tijdens de Grammy Awards 2021.

grammy awards, anderson paak
EPA
grammy awards, anderson paak
EPA

Beyoncé

Zeg je sexy looks, dan staat Beyoncé standaard in het rijtje. Ook al trek je haar een vuilniszak aan, deze heldin ziet er altijd goed uit. Ze brak gisteravond ook nog eens een Grammy Award-record, waarover je later in dit artikel meer leest.

beyonce, meest sexy looks, outfits, grammy's 2021, grammy awards
EPA

Harry Styles

Voor Harry Styles geldt hetzelfde als Anderson Paak. Oké, de boa mag je vergeten.

harry styles, grammy's 2021
AFP
harry styles, grammy's 2021
AFP

Megan Thee Stallion en Cardi B

Als je de tekst van WAP van Megan Thee Stallion en Cardi B een beetje kent, verbaast het je natuurlijk niks dat ze op het podium van de Grammy’s 2021 zo tekeer gingen. Hou dit vast dames.

cardi b, megan thee stallion, stage
AFP
meest sexy looks, outfits, grammy's 2021, grammy awards
AFP

Jacob Collier

Het kapsel van een jaren 80-geek, een roze pak en een bloemetjescol. Dan ben je gewoon cool. Jacob Collier won ook nog eens een Grammy Award voor He Won’t Hold You.

He Won't Hold You, grammy, jacob collier
EPA

Taylor Swift

Tja, wat zijn de beste en meest sexy looks? Voor de een is dat de onderbroek van Megan Thee Stallion, een ander gaat weer beter op de doorschijnende bloemetjesjurk van Taylor Swift. Ze won een Grammy Award voor haar album Folklore.

taylor swift, grammy, 2021
EPA

Doja Cat

De Amerikaanse zangeres was verantwoordelijk voor twee van de beste looks van de Grammy’s 2021. Ze trad op in een leren Catwoman-kostuum en op de rode loper droeg ze een weinig verhullende jurk van Roberto Cavalli.

doja cat, grammy's
AFP
doja cat, grammy's
AFP

Trevor Noah

Was er dan nog een man die gewoon in een smoking kwam opdagen tijdens de Grammy’s 2021? Ja hoor, dat was Trevor Noah, de host van de avond. Perfect op maat.

trevor noah, host, sexy looks, grammy awards
EPA

Alle winnaars van de Grammy Awards 2021

Uiteindelijk zijn de sexy looks natuurlijk. Het draait om muziek en de awards die daarvoor worden uitgereikt. Beyoncé brak wat dat betreft een record. Sinds gisteren staat de teller bij haar op 28 Grammy Awards en daarmee is ze nu de vrouwelijke artiest met de meeste Grammy’s ooit. Bekijk hier het overzicht van alle winnaars en genomineerden.

De beste en meest sexy looks tijdens de Latin Grammy Awards 2019

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.