Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 25 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze draagbare koffiemachine in bouwradiostijl koop je voor spotprijs

Lidl stunt wel vaker met een espressomachine of koffiezetapparaat, en dan ook nog van A-merken als Delonghi. Nu een draagbare koffiemachine van Parkside, die even hufterproof is als een bouwradio.

Parkside is het huismerk van Lidl en maakt klusmateriaal. Accuboormachines, schuurapparaten, ze krijgen allemaal goede reviews. Het is geen Makita, maar qua prijs-kwaliteitsverhouding zit je heel goed met dit merk. Ideaal materiaal voor de klusser, al zullen bouwvakkers eerder voor de A-merken gaan.

Draagbaar koffiezetapparaat van Parkside

Maar voor dit koffiezetapparaat draaien zelfs professionele bouwvakkers zich even om als ze door de Lidl lopen, dunkt ons. Ziet eruit als een robuuste bouwradio, maar er komt koffie uit.

Het is niet zo dat je binnen 30 seconden een kopje koffie hebt. Het koffiezetten duurt met dit draagbare koffiezetapparaat van Lidl ongeveer 5 minuten. Geschikt voor zowel gemalen koffiebonen als pads, waaraan wij toevoegen dat je met de eerste optie betere koffie krijgt.

Spotgoedkoop bij Lidl

Ook de reviews van dit koffiezetapparaat zijn overwegend positief, al is het kritiekpunt dat de accu snel leeg gaat. Je koopt de draagbare machine overigens zonder accu, dus we raden aan er twee bij te kopen. Dat ben je waarschijnlijk ook gewend met je accuboormachine.

Lidl dropt draagbare koffiemachine in bouwradiostijl voor spotprijs
(Afbeelding: Parkside)

Het draagbare koffiezetapparaat van Parkside kost bij Lidl 39,99 euro, maar daarbij moet je dus nog een accu en lader kopen, die samen 24,99 euro kosten. Een losse extra accu kost 19,99 euro. De RVS-koffiebeker krijg je er gratis bij.

Hoe dan ook best een coole gadget voor een dagje in het park. op het strand. Of op de bouwplaats natuurlijk, waar hij qua uiterlijk het beste past.

Maximaal aantal kopjes koffie per dag

Toch nog even terugkomend op die extra accu bij dit draagbare koffiezetapparaat van Lidl; misschien is dat toch niet een goed idee. Althans, als je het maximale kopjes koffie per dag niet wil overschrijden met je gezondheid in het achterhoofd.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.