Redactie
Redactie Love & Sex 13 dec 2019

Dit vinden ze écht van pijpen: 8 vrouwen aan het woord

Noem het afzuigen, blazen, buizen, fellatio, fluiten, zuigen of gewoon ordinair pijpen. Mannen vinden het zalig, maar hoe zit dat met de dames van wie we het verlangen. Zijn ze er net zo gek op als wij of doen ze het puur om ons te behagen? Niet elke vrouw houdt ervan om ’em in de mond te nemen en vol overgave te verwennen. Dan hebben we het nog geeneens over de vraag hoe diep de piemel in de mond mag verdwijnen. Helemaal diep in de keel of liever alleen de eikel? Die vragen werden voorgelegd aan een panel van experts, jawel, de vrouw.

Vraag het aan een willekeurige man en nagenoeg elke man zal beamen dat orale seks onderdeel moet zijn van het hele spel. Seks zonder voorspel is immer niks en waarom zou zij je niet willen pijpen terwijl jij wel vol overgave stort op het verwennen van het vrouwelijke geslachtsorgaan, of in ieder geval een poging daartoe doet (lees hier ons artikel: ‘De kunst van het beffen’). Niet elke vrouw staat blijkbaar te springen om de gunst te belonen.

Vrouwen over pijpen

Hannah, 26

Ik ben geen fan van orale seks. Ik heb er een hekel aan. Veel jongens verwachten het gewoon. Ik wil echt niet dat je geslachtsdelen in mijn mond zitten. Vooral als de man een van degenen is die het hoofd naar beneden duwen en dan probeert je te dwingen. Werkt nooit. Ik ben echter twee jongens tegengekomen, en alleen maar twee (!!), waarbij ik absoluut geen probleem heb gehad om het te doen. Het betekent meestal dat ik heel, heel, heel erg veel om hem geef.

Yese, 23

Ik vind het geweldig om het met mijn vriendje te doen! Vooral omdat ik weet dat hij ervan houdt.

Vreugde, 35

Alleen wat betreft het pijpen geldt de gouden regel: hoe kleiner de penis, hoe beter. Ik heb een hekel aan kokhalzen, daar doe je me dus geen plezier mee!

Sabrina, 27: pijpen is niet weggelaten uit ons seksleven door mijn keuze

Ik hou er echt van. Vooral als je seksleven al top is, dan is het de kers op de taart. Momenteel is het niet echt een van de hoofdbestanddelen in mijn seksleven en het is iets wat ik serieus mis. Het voelt alsof er iets belangrijks ontbreekt. Het is niet weggelaten uit ons seksleven door mijn keuze, maar door zijn voorkeur (ik weet dat het niet vanwege gebrek aan vaardigheden van mijn kant is!)

Hij vertelde me dat hij het gewoon niet zo leuk vindt, hij zei het hetzelfde is als met zijn ex-vriendinnen. Ik ben blij dat hij geniet van de gewone geslachtsgemeenschap, maar zonder een goed voorspel kan het er absoluut voor zorgen dat seks muf lijkt. Ik bedoel, er zijn maar zoveel manieren waarop je seks kunt hebben.

Mieko, 34

Ik zou het graag doen als het iemand is waar ik verliefd op ben; ik zou dol zijn op de actie zelf. Maar voor iemand waar ik niet een echte emotionele band mee heb is het een duidelijk ‘nee’. Het is toch iets enorm intiems. Het hebben van seks en het hebben van orale seks is een beetje anders. Orale seks is naar mijn idee iets minder persoonlijk dan gewone seks.

Sonya, 20

Orale seks, wat voor mij neerkomt op het pijpen van mijn vriend, is iets dat ik doe omdat het hem opwindt. Het heeft voor mij geen extra toegevoegde waarde, behalve dat ik van hem hou en ik wil hem een ​​goed gevoel geven, snap je. Het is waarschijnlijk pure fantasie, maar ik heb het gevoel dat ik meer plezier zou beleven met een vagina.

Thee, 30: ik heb van meerdere partners gehoord dat ik goed ben in pijpen</h3>
Onder de juiste omstandigheden hou ik ervan – hou van de reactie die ik opwek, ik hou van de kracht en de voldoening die het geeft als ik iemand anders plezier doe. Ik hou ook echt van de ervaring, zolang ik in de stemming ben om het te doen. Ik denk ook dat ik het leuk vind omdat, eerlijk gezegd, ik van meerdere partners heb gehoord dat ik er goed in ben.

Toen ik op de universiteit zat, gaf ik echter bijna elke jongen waar ik seks mee had een pijpbeurt, vooral omdat ik het gevoel had dat het van mij werd verwacht. Voor mij was het geen “big deal” in vergelijking met seks hebben. Op dit moment ben ik heel, heel erg op mijn hoede voor dit soort gedachtegangen.

Dana, 29

Toen mijn huidige echtgenoot en ik aan het daten waren, gaf ik hem bijna elke avond van de week een blowjob. Ik hield ervan om het te doen, omdat ik van hem hield. Ik hou nog steeds van hem, maar ik heb er gewoon geen behoefte aan. Ik weet niet of er iets is gebeurd wat ervoor heeft gezorgd dat het nu niet meer hoeft, maar nu krijgt hij er misschien één keer in de zes maanden, als hij geluk heeft, en dan nog moet ik dronken zijn.

Reageer op artikel:
Dit vinden ze écht van pijpen: 8 vrouwen aan het woord
Sluiten