Redactie
Redactie Human Interest 1 okt 2014
Leestijd: 3 minuten

Dit vinden vrouwen de 10 grootste afknappers tijdens seks

Onlangs vroegen wij al aan onze ‘Vriendinnen van Manners’ hoe zij tegenover geluid tijdens seks staan. Ons panel was unaniem vóór, maar er zijn wel mitsen en maren. Vandaag duiken wij wat dieper in het brein van de vrouw om jullie te kunnen vertellen wat zij écht niet willen hebben in bed. Doe hier je voordeel mee.

1. Agressief zoenen

Er is een moment waarop gepassioneerd zoenen overgaat in overdreven of agressief zoenen. Wees dat moment voor en weet wanneer een andere aanpak gewenst is. Je zult niet snel een vrouw vinden voor wie zoenen niét opwindend werkt. Bouw het op, geniet ervan maar ga niet te ver. Ze zit niet te wachten op jouw overdreven gelebber.

2. Constante positiewisselingen

Je maakt een vrouw echt niet blij met één saai standje. Afwisseling is goed, maar maak het niet te bont. Gun haar de tijd om te genieten van jullie standje en ga niet als een gek alle pagina’s van de Kamasutra af. Focus je op het genot van een bepaald standje of een bepaalde handeling en zorg dat zij ruim aan haar trekken komt alvorens je van positie wisselt.

3. Overenthousiast borstengraaien

Haar borsten zijn één van haar gevoeligste plekjes. Alles kan opwindend zijn: van zachtjes wrijven en zoenen tot stevig masseren, maar de kunst is om goed aan te voelen waar zij behoefte aan heeft. Juist omdat haar borsten en tepels zo gevoelig zijn, kan een overenthousiaste hand of mond jullie sexy sessie snel bederven. Onthoud: een borst is geen stressbal, dus temper je enthousiasme zo nu en dan.

4. Oraal is niet altijd the way to go

Mannen onderling zijn het er al eeuwen over eens: wie zijn dame met zijn mond kan bevredigen, verdient kudo’s. True. Maar jouw orale kunsten zijn géén magische formule om het haar altijd maar naar de zin te maken. Orale sex is niet altijd het antwoord. Als jij down there bezig bent en zij geeft hints om je aandacht elders op te vestigen, dan doet ze dit omdat ze oprecht even iets anders wil doen. Echt waar.

5. Vragen, vragen, vragen

Praten over seks is gezond. Door open en eerlijk te zijn en te vragen naar elkaar’s voorkeuren en fantasieën, til je jouw seksleven naar een hoger niveau. Maar vragen is niet altijd goed. Vrouwen worden echt niet opgewonden van een man die constant vraagt of hij het goed doet of dat zij het lekker vindt. Man up en doe je ding! En oh ja: niet iedere vrouw komt schreeuwend en kronkelend tot haar climax, dus tenzij je gegronde redenen hebt om aan te nemen dat zij faket: vraag haar niet (herhaaldelijk) of zij haar orgasme heeft bereikt.

6. De tornadotong

Wat oraal werk betreft: de kunst zit ‘m dikwijls in de finesses. Te veel mannen maken de fout door te denken dat het vanzelf wel goed komt als je als een bezetene in de weer gaat met je tong. Dit geldt overigens niet alleen voor orale sex: likken op andere gevoelige plekjes kan zeer opwindend zijn, maar ga niet overboord.

7. Slechte dirty talk

Wees eerlijk: je weet van jezelf ook wel of je dit kunt of niet. Ben jij geen goede dirty talker, laat het dan gewoon achterwege: dit is echt geen gemis. Slechte dirty talk is de effectiefste manier om sfeer en haar libido te verpesten.

8. Ongevraagd anaal

Hou je van anaal of wil je dit eens proberen: maak dit dan bespreekbaar. Ga daar zeker geen dingen proberen tijdens jullie ‘reguliere’ sekssessie, dit zal ze echt niet waarderen.

9. Haar moment stelen

Seks is een samenspel maar er zijn van die momenten waarop jij jouw plezier even ondergeschikt maakt aan dat van haar. Als zij bovenop zit, wil zij graag de controle hebben. Volg haar tempo en bewegingen en houd met met die Elvis Presley-achtige heupbewegingen. Volg haar en je zult royaal beloond worden.

10. Slechte hygiëne

Het laatste en duidelijkste punt. Uitleg is niet nodig bij deze afknapper nummer één.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.