Martin de Coninck
Martin de Coninck Films & Series 13 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Conor McGregor met Jake Gyllenhaal in nieuwe cultfilm: eerste beelden

De legendarische uitsmijterfilm Road House krijgt een remake met niemand dan Jake Gyllenhaal en Conor McGregor in de hoofdrollen. We geven je de eerste beelden.

Het origineel met Patrick Swayze in de hoodrol stamt uit 1989 en groeide uit tot een heerlijke cultfilm. Een status die de acteur zelf gelukkig nog kon meemaken. Patrick Swayze stierf in 2009 aan de gevolgen van alvleesklierkanker.

Connor McGregor en Jake Gyllenhaal in één film

De eerste beelden van de nieuwe Roadhoase zijn inmiddels vrijgegeven. Niemand minder dan Connor McGregor twitterde een reeks foto’s die achter de schermen zijn genomen, tijdens de opnames van de remake in de Dominicaanse Republiek.

De nieuwe Road House draait trouwens niet om de bekende UFC-vechter, maar om acteur Jake Gyllenhaal. Als voormalig UFC-vechter wordt hij ingehuurd als uitsmijter van een onguur roadhouse in the Florida Keys.

Het is nog onduidelijk wat de rol van Connor McGregor precies inhoudt. Naar verluidt zal hij niet zichzelf spelen, maar een fictioneel karakter. Toch mag aangenomen worden dat de UFC-vechter zelf ook de handjes vuil maakt, zij-aan-zij met Gyllenhaal of misschien wel als slechterik. Als we goed naar de eerste foto’s kijken, valt op dat beide mannen flink aan hun fysiek hebben gewerkt voor de film.

‘Road House meer dan een remake’

Als we regisseur Doug Liman moeten geloven is de nieuwe Road House niet alleen een remake, maar wordt de film ‘opnieuw uitgevonden’. Naast Jake Gyllenhaal en Conor McGregor duiken er meer bekende namen op tussen de castleden. Zo spelen Daniela Melchior (Suicide Squad), Billy Magnussen (No Time to Die) en Lukas Gage (The White Lotus) ook in de nieuwe film.

Road House is sinds deze zomer in productie in de Dominicaanse Republiek. Op het moment van schrijven is het nog niet bekend wanneer de film in de bioscoop verschijnt. Voor degenen die niet kunnen wachten is er goed nieuws: de originele Road House is momenteel beschikbaar op Netflix. Ouderwets genieten dus van Patrick Swayze met zijn geweldige draaitrap.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.