Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 14 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze Samsung Smart TV met €1400 korting is de ultieme EK-deal

Nu het EK 2024 écht voor de deur staat, komen de techwinkels met serieuze deals. Coolblue stunt met 1.400 euro korting op een Smart TV van Samsung met soundbar.

Eerder tipten we je deze slimme televisies bij Bol, die je speciaal voor het EK 2024 ook met behoorlijke korting koopt. Daar ging de korting echter niet verder dan een paar honderd euro. Maar dit is je kans om een écht goede 4K (UHD) Smart TV te kopen, inclusief een soundbar die de beleving compleet maakt.

Samsung Neo QLED 65QN90C + Soundbar

We hebben het hier over de Samsung Neo QLED, een Smart TV die in verschillende groottes te koop is. De meeste korting bij Coolblue krijg je op de grootste, die van 65 inch oftewel 165 centimeter. Om het in perspectief te zetten: dat is ongeveer Wesley Sneijder van linksonder naar rechtsboven.

Coolblue knalt €1400 korting op Samsung Smart TV met soundbar
(Afbeelding: Coolblue)

Dankzij de Neo QLED-techniek heeft deze Smart TV van Samsung een krachtig contrast. Duizenden kleine LED-lampjes lichten individueel op en dimmen wanneer dat nodig is. De zogeheten quantum dots zorgen voor een rijke, pure kleurweergave. Ook handig: door de anti-reflectielaag en de hoge helderheid reflecteert licht minder storend op het scherm. Ideaal als je overdag televisie kijkt, zoals Nederland – Polen tijdens het EK 2024.

Tot €2495 euro EK-korting op Smart TV bij Coolblue

Er zijn nog veel meer technische specificaties, die je even goed moet checken als je tot kopen overgaat. Feit is dat de in 2023 uitgebrachte Samsung Neo QLED 65QN90C echt een toptelevisie is. Je kunt het toestel neerzetten, maar ook ophangen.

Op de 65 inch krijg je 1.400 euro korting bij Coolblue, waardoor de Smart TV van Samsung met soundbar nu te koop is voor 2.099 euro. Maar ook andere formaten zijn afgeprijsd. Zo krijg je op de 55 inch 1.269 euro korting, op de 50 inch 979 euro en dan is er zelfs een 85 inch (216 centimeter) met 2.495 euro korting.

Naast Coolblue heeft ook Mediamarkt op dit moment scherpe EK 2024-deals. Even goed tegen elkaar afwegen, zouden we zeggen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.