Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 17 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

De meest opvallende festival-outfits van celebs op Coachella 2023

Coachella 2023 is begonnen. Dat is naast een muziekfestival vooral een zien en gezien worden onder modellen, acteurs en andere celbs. De beste en meest sexy festival-outfits op een rij. Laat je er vooral door inspireren tijdens het komende festivalseizoen.

De line-up van Coachella 2023 puilt uit van de grote sterren, maar er is ook veel nieuw muziektalent. Minstens even indrukwekkend is het blik beroemdheden dat geopend is voor de ingang van het festivalterrein.

Celebs en hun festival-outfits tijdens Coachella 2023

Coachella 2023 vindt zoals gebruikelijk in twee achtereenvolgende weekenden plaats. Het eerste weekend (14 tot en met 16 april) zit erop. Onder de celebs onder anderen het Nederlandse topmodel Cindy Kimberly, Irina Shayk, Jaden Smith en nog veel meer. Een compilatie van de looks.

Alessandra Ambrosio

Olivia Culpo

Saweetie

Madison Beer

Elisha Herbert

Lewis Hamilton

Sara Sampaio

Chloe Bailey

Becky G

Cindy Kimberly

Het meest gewilde Nederlandse model van dit moment, Cindy Kimberly, hield zich ook staande tussen de celebs op Coachella 2023. Ze werd ooit ontdekt door Justin Bieber op Instagram, en doet nu campagnes voor Savage x Fenty, Maxim, GQ en nog een reeks grote modemerken en tijdschriften. Lees en bekijk hier meer.

Chase Hudson (Huddy)

Jenn Lee

Jamie Mansfield

Paris Hilton

Lil Nas X

Georgia Fowler

Lele Pons en Hannah Stocking

Shaw Mendes

Gizele Oliveira

Charli XCX

Dixie D’Amelio en Charlie D’Amelio

Irina Shayk

Jaden Smith

Volgend weekend (21 tot en met 23 april) volgt deel 2 van Coachella 2023. Ook dan weer de opvallendste en meest sexy festival-outfits van de celebs op een rij.

De meest sexy Oscar-looks

Waar het thema op Coachella 2023 ‘less is more’ lijkt, konden de celebs er ook wat van tijdens de Vanity Fair Oscar After Party eerder dit jaar. Bekijk de beste looks van die avond.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.