Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Stijl 21 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit ideale last-minute kerstcadeau past perfect binnen de kerstgedachte

Kerst komt nu toch akelig dichtbij. Ondanks Omikron gaat het feest (in beperkte mate) toch gewoon door. Dat betekent dat je niet met lege handen aan kan komen. Gelukkig vind je bij Carlo Lanza het ideale last-minute kerstcadeau: echte Italiaanse sokken met daarbij een net zo Italiaans biertje. Een mooi pakketje waar je niet alleen de ontvanger blij mee maakt. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar een goed doel.

Op de site van Carlo Lanza vind je het cadeaupakket Sokken & Birra Moretti. Het mag duidelijk zijn wat de inhoud is van dit pakket. Allereerst twee paar Carlo Lanza-sokken van katoen. Eentje in donkerblauw en de ander in donkerblauw met stippen (voor de feestdagen).

Kerstcadeau: prachtige sokken en heerlijk bier

Dit zijn sokken van hoge kwaliteit gemaakt in Italië en van Egyptische katoen. De teen is met de hand geketteld en verstevigd met polyamide. Dat laatste geldt ook voor de hiel. Hierdoor zitten deze sokken heerlijk en gaan ze lang mee. De Carlo Lanza-sokken worden in dit pakket geflankeerd door twee flesjes Birra Moretti. Misschien wel het lekkerste bier uit Italië.

kerstcadeau cadeapakket sokken birra moretti Carlo Lanza
Sokken en Birra Moretti (Afbeelding: Carlo Lanza)

Je bestelt het Carlo Lanza cadeaupakket Sokken & Birra Moretti hier voor 34,95 euro

Zoek je een kerstcadeau voor iemand die geen bier drinkt? Dan kun je ook nog voor het Carlo Lanza-cadeaupakket met olijfolie gaan. Hierin vind je dus geen biertjes, maar een fles Italiaanse Extra Vergine olijfolie. Ook zijn de sokken iets anders. In plaats van de blauwe variant met stipjes krijg je heel toepasselijk een paar olijfgroene sokken.

kerstcadeau cadeapakket sokken olijfolie Carlo Lanza
Sokken en olijfolie (Afbeelding: Carlo Lanza)

Je bestelt het Carlo Lanza-cadeaupakket Sokken & olijfolie hier voor 34,95 euro

Help Carlo Lanza en steun het goede doel

Wanneer je deze pakketten schenkt tijdens Kerst (of op een ander moment) maak je niet alleen de ontvanger blij, maar ook Spieren voor Spieren. Voor ieder verkocht pakket wordt 5 euro gedoneerd aan het Spierfonds. Carlo Lanza heeft besloten dit doel te steunen om de 20.000 kinderen die een spierziekte hebben te helpen.

Voor veel van deze kinderen is genezing bijna onmogelijk. Een spierziekte heeft een enorme impact. Niet alleen op het kind zelf, maar ook op hun gezin en omgeving. Spieren voor Spieren is er voor deze kinderen en doet er alles aan om spierziektes bij kinderen te verslaan. Een prachtig doel dat Carlo en ook Manners enorm aanspreekt. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een mooi kerstcadeau, dan ben je bij deze klaar met zoeken.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.