Redactie
Redactie Auto's & Motoren 9 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Camper occasions: 4 oldtimers onder de 10k die van lelijkheid weer mooi zijn

Wekelijks speuren we het web af naar de mooiste tweedehands auto’s in Manners Occasions, maar campers komen daar niet aan het licht. Daarom hebben we hier een plek gecreëerd waar de ‘vrijheidstrijders op wielen’ een nieuwe eigenaar kunnen vinden. 

Volkswagen 25 transporter

Bijzonder mooie, unieke en vooral praktische Volkswagen Camper met alles erop en eraan voor de romantische reiziger of Liefhebber. Verkeert volgens de verkoper in uitstekende staat. Deze camper is voorzien van een standkachel, dubbele accu voor 12V en 220V aansluitingen, keuken met wasbak, koelkast en gaskookplaat, inbouwkasten, tafel, bed, inbouwkasten en drie dakraampjes waarvan één open kan.

Deze fijne camper is voorzien van een benzinemotor en vier versnellingen. De motor is luchtgekoeld. Voor de liefhebber is ‘ie makkelijk op te voeren naar meer pk’s. De verkoper voorziet ‘m van een nieuwe APK bij oplevering. Meer info, vind je hier.

Mercedes-Benz Hymer 310D

Deze Hymer 310D verkeert in een zeer nette staat en biedt ruimte voor vier slaapplaatsen. In het midden is de keuken gesitueerd met daar tegenover een ruime zitgroep, die in een handomdraai veranderd kan worden naar een bed dat plaats biedt aan twee personen. Achterin is de badkamer gesitueerd met daarnaast veel kastruimte. Boven de cabine vind je een bed voor twee personen. Meer info, vind je hier.

Bedford CF 350

Deze verkoper geeft weinig informatie. De cabine is volledig in originele staat, zoals ‘ie in 1978 werd opgeleverd. Onder de motorkap schuilt een 2.1 diesel, die in goede staat verkeert. Meer info, vind je hier.

Volkswagen LT28

Een super fijne camper en oersterk. Niet de snelste, maar altijd betrouwbaar. Er zit een Audi 2.0 liter motor in die nog geen 100.000 Kilometer heeft gelopen. Ook vind je in de camper en 65 liter gastank die als voedingsbron dient voor het kookstel, de standkachel en koelkast. Op het dak vind je zonnepanelen. Volgens de verkoper verkeert deze camper in originele staat, op de verflagen na. Weinig tot geen roest en de onderkant is nog hard. Meer info, vind je hier.

Meer camper occasions

Zit hier niet je favoriete camper tussen? Check dan de andere Manners camper occasions

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.