Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 15 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

In beeld: hoe stijlkameleon Brad Pitt op al zijn exen leek

Brad Pitt is een stijlicoon. Alles wat je deze man aantrekt, staat. Ieder kapsel kan hij hebben. Over de hele wereld vallen vrouwen en mannen in het katzwijm bij alleen al zijn aanwezigheid. Niet voor niets heeft hij veel exen, die hem blijkbaar nogal inspireerden.

Allemaal geen nieuws. Maar wist je dat juist zijn palet aan exen zo stijlbepalend is geweest?

Brad Pitt leek op al zijn exen

Hierna zie je het in ieder geval niet snel meer anders. De geschiedenis leert dat Brad Pitt zich altijd kleedt naar de stijl van zijn partner, al dan niet volledig in haar stijl opgaat.

In zijn jongere jaren ging de stijlkameleon met onder anderen Robin Givens, Christina Applegate, Juliette Lewis en E.G. Daily. Later kwamen daar zijn meest aansprekende exen bij. Maar of hij nou met Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Angelina Jolie of een van die andere exen een relatie had, Brad Pitt veranderde langzaam in zijn vriendin. Qua stijl dan hè, we zitten niet in een Avatar-film.

Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Angelina Jolie en de rest

De zonnebril en lokken van Gwyneth Paltrow, het lange steile of juist strak achterover gekamde haar van Angelina Jolie, de highlights en lach van Jennifer Aniston. Om maar te zwijgen over die mierzoete unisex-outfits uit de jaren 80. De foto’s van Brad Pitt en zijn exen vertellen de rest. En we moeten nog even bedenken of we dit eng of inspirerend vinden.

👀 Klik even op de tweets om de volledige foto’s te bekijken!

De meest recente vriendin, die inmiddels ook alweer tot zijn exen behoort, is het Duitse model Nicole Poturalski. We hebben geen foto’s van hen samen ter bewijs van, maar Brad Pitt zal er vorig jaar ongetwijfeld ongeveer zo hebben uitgezien als op deze foto’s. Is er dan ook nog serieus filmnieuws? Ja hoor, dat lees je hier.

Een van zijn exen, Angelina Jolie, beschuldigt Brad Pitt de laatste tijd weer regelmatig van huiselijk geweld. De acteur zelfs zegt zijn verantwoordelijkheden te hebben genomen voor dingen die hij heeft gedaan, maar zich niet gaat verontschuldigen voor dingen die hij niet heeft gedaan. Lees hier meer.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.