Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 20 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Brad Pitt in een rok: de sexy première-looks van Bullet Train

Brad Pitt in een rok op de rode loper. In een soort Jedi-stijl, maar dan met legerkisten. Hoe cool is dat? Dat en meer sexy looks tijdens de première van Bullet Train.

We zien ze al jaren voorbijkomen op de catwalk: mannen in rokken. Toch durven we het met zijn allen nog niet aan. Maar ja, als Brad Pitt een rok draagt, waarom wij dan niet?

Coole looks tijdens de première van Bullet Train

Later in dit artikel meer over Bullet Train, een aankomende film met hoge verwachtingen. Nu eerst even de rode loper-looks. Want naast Brad Pitt waren er meer opvallende outfits te spotten. Deze première vond plaats in Zoo Palast, een bioscoop in Berlijn.

Brad Pitt in een rok

Te beginnen bij de hoofdrolspeler. In de film speelt Brad Pitt Ladybug, een doorgewinterde maar ongelukkige Amerikaanse huurmoordenaar. Op de rode loper verscheen hij in een rok. En als iemand het kan hebben…

brad pitt, jurk, linnen, première, bullet train, rode loper, looks
💃 (Afbeelding: Getty)
brad pitt, jurk, linnen, première, bullet train, rode loper, looks, fans
Uiteraard wilden vrouwelijke fans met hem op de foto (Afbeelding: Unsplash)
brad pitt, jurk, première, bullet train, rode loper, looks
👗 (Afbeelding: Getty)

Zazie Beetz

Tja, wie droeg nou de meest sexy jurk van de avond: Brad Pitt of Zazie Beetz? Deze Duits-Amerikaanse actrice speelt tevens een huurmoordenaar in Bullet Train.

zazie beetz, jurk, brad pitt, premiere, rode loper, bullet train
Zazie Beetz (Afbeelding: Getty)

Joey King

En dan nog een algemene vraag: is een broekpak, jurk of rok het meest sexy op de rode loper tijdens een première? We laten het wederom aan jou. Joey King speelt in Bullet Train een Britse huurmoordenaar die zich voordoet als schoolmeisje.

joey king, premiere, bullet train, rode loper
Joey King (Afbeelding: Getty)

De complete cast

De hoofdrolspelers en regisseur van Bullet Train op een rij tijdens de première. Zazie Beetz, David Leitch (regisseur), Kelly McCormick, Joey King, Brian Tyree Henry, Brad Pitt en Aaron Taylor-Johnson.

Zazie Beetz, David Leitch, Kelly McCormick, Joey King, Brian Tyree Henry, Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson, bullet train
De hoofdrolspelers en regisseur van Bullet Train (Afbeelding: Getty)

Gaat de film toevallig over huurmoordenaars?

Het moge inmiddels duidelijk zijn: Bullet Train gaat over een groep huurmoordenaars. Ladybug (Brad Pitt) wil zijn leventje als huurmoordenaar opgeven, maar krijgt van zijn begeleider Maria Beetle een laatste opdracht in een kogeltrein van Tokio naar Kyoto. Aan boord van de trein ontdekken hij en andere concurrerende huurmoordenaars dat hun doelen allemaal met elkaar verbonden zijn.

Bullet Train gaat op 5 augustus officieel in première. En mocht je door de kledingkeuze van Brad Pitt geïnspireerd zijn: je bent niet de enige man in een rok. Check ook de rode loper-looks van de Sports Illustrated Swimsuit Show tijdens de Miami Swim Week 2022.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.