Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 28 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Black Widow-trailer onthult superschurk met leger aan Widows

Er is weer een nieuwe trailer verschenen van de aankomende Marvel-film Black Widow. De beelden hinten naar een episch gevecht tussen Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) en superschurk Taskmaster.

Op 9 juli gaat Black Widow dan eindelijk in première, zowel in de bioscopen als op Disney+ (tegen extra betaling). Het vooruitblikken is al veel eerder begonnen, en op de valreep komt daar nu nog een trailer bij.

Black Widow vs. Taskmaster in nieuwe trailer

De nieuwe trailer heet Fight en je ziet dan ook een gevecht tussen Black Widow en Taskmaster. “Who the hell is that guy?”, vraagt Natasha Romanoff zich af.

Daar weet Yelena Belova, een zusterfiguur van Natasha Romanoff die vermoedelijk de mantel overneemt, antwoord op. “Dat is Taskmaster, die een compleet leger aan Widows bestuurt.”

Wie is deze superschurk?

Taskmaster is een superschurk met fotografische reflexen, die hem in staat stellen om elke vechtstijl na te bootsen. In de comics verscheen de schurk voor het eerst kort in The Avengers (1980). Zijn debuut in het Marvel Cinematic Universe maakt hij in Black Widow en in deze trailer maak je voor het eerst kennis met hem. Je kijkt zelfs mee door zijn geavanceerde masker naar Natasha Romanoff.

taskmaster, marvel, black widow, trailer
Taskmaster (Afbeelding: Marvel)

Black Widow (2021) speelt zich af in de periode tussen Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. De film zoomt in op haar verleden als Russische spion en het verraad dat ze pleegde.

Yelena Belova

Ook maak je kennis met Yelena Belova (Florence Pugh), een zusterfiguur die tevens is getraind als een ‘zwarte weduwe’. Volgens Marvel-insiders wordt zij de opvolger van Natasha Romanoff. Maar zoals je in de trailer ziet, zijn er nog veel meer Widows, die nog aan Russische zijde vechten. Dat wordt een pittige kluif voor beide dames die zijn opgeleid als Russische spion.

Yelena Belova, florence pugh, black widow, opvolger, scarlett johansson
Florence Pugh als Yelena Belova (Afbeelding: Marvel)

9 juli gaat Black Widow in première in de bioscoop. Vanaf dezelfde datum is de film, tegen extra betaling, te zien op Disney+. Lees hier de eerste reacties op de film.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.