Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 16 okt 2023
Leestijd: 3 minuten

Hier scoor je de ultieme ‘dance sneakers’ en kleding voor ADE 2023

Bacardi en kledingmerk Filling Pieces hebben samen een collectie uitgebracht met de ultieme ‘dance sneakers’ en streetwear voor het Amsterdam Dance Event (ADE) in 2023.

ADE 2023 vindt plaats van woensdag 18 oktober tot en met zondag 22 oktober. Check tussen het nachtbraken door ook even Spuistraat 168 in Amsterdam, en niet alleen om nieuwe sneakers en kleding te scoren.

Bacardi x Filling Pieces voor ADE 2023

Met de samenwerking bundelen de merken hun krachten voor de limited edition Bacardi x Filling Pieces collectie, die bestaat uit bovenkleding, hoodies, T-shirts, cardigan sweater, shirt én onmisbaar: dancing shoes. Kenmerkend zijn de strakke silhouetten, colorblocking graphics en functionele ontwerpen waar Filling Pieces om bekendstaat. Deze zijn aangevuld met een unieke Bacardi Rum-twist.

bacardi filling pieces ade 2023 sneakers kleding hoodie streetwear
(Afbeelding: Bacardi x Filling Pieces)

De capsulekledingcollectie is vanaf 18 oktober verkrijgbaar online, maar voor ultieme Bacardi-ervaring shop je jouw ADE-look in de volledig omgebouwde Filling Pieces flagship store. Deze staat tijdens ADE 2023 vijf dagen lang in het teken zal staan van muziek, verbinding én BACARDÍ perfect serve cocktails in de geheimzinnige speakeasy Bar.

De items uit de collectie

Check de losse items uit de collectie. Je kunt er een compleet ADE-outfit mee samenstellen.

De Bacardi X Filling Pieces capsulecollectie is vanaf donderdag 19 oktober te koop in de pop-up flagshipstore van Filling Pieces op Spuistraat 168 in Amsterdam en online vanaf woensdag 18 oktober via deze webpagina van Filling Pieces. En daar wordt zoals gezegd nog veel meer georganiseerd.

Flagshipstore tijdens Amsterdam Dance Event

De flagshipstore van Filling Pieces in Amsterdam is een van de plekken waar het tijdens ADE 2023 gebeurt. Bezoekers stappen binnen in een complete Bacardi-wereld, versmolten met die van Filling Pieces. Alles komt hier volgens de merken samen: feest, een dancefloor-ready capsule collectie, een internationale line-up en perfect serve cocktails in de Bacardi speakeasy Bar, een verborgen plek die doet denken aan de speakeasy barren uit de jaren 20.

BACARDÍ X FILLING PIECES dance sneakers ade 2023 collectie
(Afbeelding: Bacardi x Filling Pieces)

Onder anderen DJ’s Jarreau Vandal, CinCity, Philou Louzolo en Patrick Mason mixen elektronische muziek en de Sound of Rum zoals nooit tevoren. Ook nemen ze je mee in het gevoel van de familiefeesten die het drankmerk vroeger gaf. De BACARDÍ X FILLING PIECES ADE 2023-activatie is live van 19.10.23 tot 22.10.23.

RSVP via Instagram Filling Pieces

De FILLING PIECES flagshipstore gaat elke dag om 11.00 uur open. Vanaf 18.00 uur alleen toegankelijk op aanmelding, dit kan via de RSVP-link die tijdens de week van ADE elke ochtend om 11:00u live wordt gezet via een Instagram Story op het account van Filling Pieces. Rest de bezoeker slechts nog één ding: bestel een BACARDÍ Mojito, BACARDÍ Fluffy Pineapple of BACARDÍ Caribbean Colada, trek je dansschoenen aan en Do What Moves You.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.