Pim Jansen
Pim Jansen Kapsels & Baarden 23 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Een paar degelijke baardtrimmers die je nu met korting koopt

Lidl stunt met een baardtrimmer van een A-merk in de nieuwe folder. Een zeer futiel nieuwsonderwerp, maar wel iets waar je wat aan heb als man. Er is ook een nog goedkoper alternatief van het degelijke huismerk en van een A-merk bij Mediamarkt.

Zelf zijn we niet merkvast wat betreft onze baardtrimmer. Veel te vaak kopen we in ieder geval een nieuwe, omdat we bijvoorbeeld het laadkabeltje van de oude kwijt zijn. En we zijn niet de enige Nederlander die zoiets overkomt, dunkt ons.

We gaan dan willekeurig op zoek naar een nieuw apparaat, waarbij de enige eis is dat het een A-merk is. Voor de rest kijken we vooral naar de prijs.

Multigroom van Braun met korting in Lidl-folder

Zo stuitten we deze week tijdens het doorbladeren van de nieuwe Lidl-folder op deze Braun Multigroom, die bij de supermarkt nu met korting te koop is. Geschikt als baardtrimmer, maar ook om haar op andere plekken op je lichaam bij te werken. Je krijgt er vier opzetkammen bij.

braun baardtrimmer korting lidl folder
(Afbeelding: Braun)

De oorspronkelijke prijs van deze baardtrimmer is 39,99 euro, maar bij Lidl scoor je het apparaat nu voor 24,99 euro. Even checken of ze hem bij een filiaal bij jou in de buurt hebben. Mocht dat niet het geval zijn: check dan deze vergelijkbare multigroom bij Mediamarkt van A-merk BaByliss voor 29,90 euro.

Baardtrimmer van Silvercrest

Het kan nog goedkoper. Althans, als je niet per se een baardtrimmer van een A-merk nodig hebt om je baard te trimmen. In de nieuwe Lidl-folder staat ook een trimmer van het doorgaans degelijke huismerk Silvercrest. Tevens met korting. Afgeprijsd van 19,99 naar 14,99 euro.

silvercrest baardtrimmer korting lidl folder
(Afbeelding: Silvercrest)

Dan is er ook nog een klassiek scheerapparaat in de aanbieding, zo zien we in de folder van Lidl. Het apparaat, voor zowel droog als nat scheren, is tevens van Silvercrest en afgeprijsd van 24,99 euro naar 16,99 euro.

Verschillende baardstijlen

Goed, dan is het nu tijd om je te scheren. Check deze acht verschillende baardstijlen en hoe je ze verwezenlijkt met je nieuwe baardtrimmer.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.