Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 13 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Deal-alert: Apple AirPods (Pro) met korting te koop voor laagste prijs ooit

Deal-alert: Amazon heeft de Apple AirPods Pro en de normale AirPods in de aanbieding. Dankzij de hoge korting kun je de AirPods Pro nu zelfs voor de laagste prijs ooit scoren.

Apple maakt mooie en goede producten. Helaas zijn ze vrijwel altijd ook peperduur. Te duur. Het helpt ook niet dat de techgigant haar iPhones, AirPods en MacBooks zelden in de aanbieding gooit. Gelukkig, zo nu en dan, is er wel een goede deal te vinden.

Apple AirPods Pro aanbieding

Vandaag is het eindelijk weer raak: zowel de AirPods Pro als de normale AirPods zijn met fikse korting te scoren op Amazon. Sterker nog, de normaal vrij prijzige Apple AirPods Pro zijn voor de laagste prijs tot nu toe te verkrijgen. Bingo!

Amazon.nl heeft de AirPods Pro namelijk in de aanbieding voor 199,95 euro. Daarmee zijn de oordopjes van Apple voor het eerst onder de 200 euro gedoken. Normaliter hangt de prijs daar net iets boven. De adviesprijs is 279,00 euro. Maar liefst 28 procent korting, een sterke deal dus.

Commissie

Kleine disclaimer: wij ontvangen een kleine commissie als je via de bovenstaande links de AirPods Pro aanschaft, dankzij het partnerprogramma van Amazon. Maak je echter geen zorgen, want je betaalt nog steeds exact dezelfde prijs. De webshop deelt simpelweg een klein percentage van haar marge met Manners. Jij betaalt nog steeds dezelfde scherpe prijs, en zo kunnen wij Manners weer een stukje beter maken. Klassiek gevalletje win-win dus.

Ook AirPods met korting

Vind je de AirPods Pro desalniettemin toch een beetje overkill? Dan hebben we goed nieuws voor je. De reguliere Apple AirPods zijn namelijk ook in prijs gedaald. Die scoor je nu voor 129,95 euro op Amazon. Ter vergelijking: normaliter kosten de oortjes 179,00 euro.

Check voordat je meteen op de afrekenknop klikt wel nog even goed de prijs die je betaalt. Megadeals als de bovenstaande zijn vaak maar zeer tijdelijk beschikbaar, en Amazon past haar prijzen continu aan. Het zou dus zomaar kunnen dat de AirPods en AirPods Pro tegen de tijd dat jij dit leest alweer in prijs zijn gestegen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.