Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 19 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Aldi komt met acht stijlvolle radiografische horloges

Aldi komt met acht radiografische en stijlvolle radiografische horloges. Ja, dat lees je goed in de wekelijkse folder die op je deurmat verscheen. Bij zijn dus, want ze kosten natuurlijk niet veel geld en dit soort aanbiedingen gaan snel.

Kleren maken de man, je horloge maakt het af. Het horloge is nog steeds niet weg te denken om je pols, ook al checken we de tijd voornamelijk op onze smartphone. Het horloge is daarmee een statussymbool geworden. Voor alle modebewuste liefhebbers van een goed herenhorloge is er ook goed nieuws: vanaf volgende week kun je terecht bij Aldi voor een paar stijlvolle radiografische horloges. Prima om je collectie mee uit te breiden.

Radiografische horloges bij de Aldi

Geen A-merken, maar gewoon degelijke uurwerken die doen wat ze moeten doen: de tijd aangeven. En eerlijk is eerlijk: ze zien er stijlvol uit. Je hebt dan de keuze uit zowel verschillende modellen in diverse uitvoeringen en kleuren. Zo zijn er klokjes met een houten behuizing en met een lederen armband, maar ook roestvrijstalen varianten.

De Aldi-horloges zijn degelijke modellen en allemaal radiografisch. Je hebt dus altijd de juiste tijd bij je. Ze passen zich automatisch aan aan de zomer- en wintertijd. De lithiumbatterij kent een lange levensduur, bovendien krijg je drie jaar volledige garantie.

Vanaf 16 juli Aldi

De klokjes zijn vanaf dinsdag 16 juli te koop bij Aldi voor 29,99 euro. Gezien de lage prijs kan het een goed idee zijn om gelijk een reserve-horloge aan te schaffen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je vriendin te verrassen met een mooi Aldi-horloge, weten zij veel.

Naast deze stijlvolle radiografische horloges kwam Aldi laatst ook al met een zeer betaalbare elektrische fiets, de Prophete Trekking E-bike genaamd. Lees en bekijk hier meer.

Check ook: 5 iconische retro-klokjes onder de 100 euro

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.