Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 10 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Aldi stunt met luxe opblaasbare Jacuzzi-killer voor weinig geld

Afgelopen zondag hebben we alvast een voorproefje gekregen op de zomer. Wat een temperaturen! Dat betekent dat ook de vaste traditie weer aanbreekt: supermarkten die stunten met beperkt verkrijgbare whirlpools en andere jacuzzi-concurrenten. Aldi trapt de zomer af met een grote aanbieding.

Jacuzzi-concurrent van de Aldi

Even voor de duidelijkheid: Jacuzzi is een merknaam, niet een algemene term. Net zoals niet elke tablet een iPad is.

De whirlpool die Aldi in de aanbieding heeft, is dus wel een Jacuzzi-concurrent, maar geen Jacuzzi. Volg je het nog?

Vanaf aankomende zaterdag, 15 mei, heeft de supermarkt de ‘Pure Spa whirlpool’ in de aanbieding. Een luxe opblaasbare jacuzzi-achtig gevaarte voor in je achtertuin of op je balkon, van het merk Intex.

Jaarlijkse traditie

Net zoals in 2019. Toen was de whirlpool binnen enkele uren uitverkocht, dus zorg dat je er snel bij bent. Elk filiaal heeft namelijk vaak maar een beperkt aantal exemplaren op voorraad.

De populariteit van deze bijna jaarlijks terugkerende aanbieding heeft de whirlpool vooral aan de prijs te danken. Voor slechts 379,00 euro heb je namelijk al een exemplaar in huis. De reviews zijn overwegend positief, en na de zomer laat je het geheel leeglopen en berg je de must-have weer op voor volgend jaar.

Aldi stunt met luxe opblaasbare jaccuzi-killer voor weinig geld
De whirlpool (Afbeelding: Aldi)

Specificaties: pure luxe

Dan even de specificaties. Er passen vier personen in deze Jacuzzi-concurrent en het water kan tot wel veertig graden warm worden. Bovendien is het niet zomaar een bad. Er zitten namelijk ook 120 zogenaamde bubble-jets in, voor het echt bubbelbad-effect.

De luxe whirlpool heeft tevens een ingebouwde filterpomp, die hoef je dus niet los te kopen. Hetzelfde geldt voor het bijgeleverde afdekzeil, opbergtas en grondzeil. Opgeruimd staat netjes!

Achtertuin opmeten

In totaal gaat er 795 liter water in. Aankomende zaterdag gaat de Jacuzzi-concurrent van de Aldi pas in de aanbieding, dus je hebt nog even de tijd om je balkon of achtertuin op te meten. De whirlpool is 71 centimeter hoog en 196 centimeter breed.

Pure luxe. Zorg dat je er op tijd bij bent, want als het net zo hard gaat als de vorige keer of bij andere supermarkten, dan is deze betaalbare whirlpool binnen no time uitverkocht. Veel succes! Check hier de complete aanbieding.

Gaat WhatsApp deze week beginnen met het verwijderen van accounts?

Aldi stunt met luxe opblaasbare jaccuzi-killer voor weinig geld
De whirlpool (Afbeelding: Aldi)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.