Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 8 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Adidas en The Simpsons droppen collectie vol sneakers en streetwear

Adidas en The Simpsons hebben de handen ineen geslagen en lanceren EL Barto, een nieuwe lijn met sneakers en streetwear.

Als er één modemerk is met een hang naar popcultuur, dan is het Adidas. Check alleen al deze verzameling Star Wars-sneakers van de laatste tijd. Of de samenwerking met South Park.

Bart Simpson claimt ‘El Barto’ sneakers

Nu is het tijd voor die andere steengoede animatieserie, The Simpsons. En in tegenstelling tot de samenwerking met South Park komt Adidas nu niet met één paar sneakers, maar met een complete collectie.

adidas, the simpsons, el barto, sneakers, advantage
(Afbeelding: AdidasNL)
adidas, the simpsons, el barto, sneakers, Grand Court
(Afbeelding: AdidasNL)

Het meest in het oog springt het model Advantage, waarop Bart Simpson ‘El Barto’ schrijft in graffiti. Deze sneakers koop je voor 75 euro. Maar stijlvoller, naar onze mening althans, is het model Grand Court, waarop Bart ligt te chillen achter de drie iconische strepen. Dit model koop je voor 70 euro. Zo vind je nog meer schoenen in de collectie, waaronder dit model, waarop Barts favoriete drankje ‘Squishee’ centraal staat.

Adidas x The Simpsons streetwear

Maar minstens even cool als de sneakers zijn de T-shirts en andere fashion items. Hier is tevens een hoofdrol weggelegd voor Bart Simpson, al komt ook de favoriete snack van Homer Simpson pontificaal terug in de prints.

linnen tas, bart simpson, adidas, the simpsons
(Afbeelding: AdidasNL)
hoodie doh, homer simpson
(Afbeelding: AdidasNL)
adidas, the simpsons, streetwear, t-shirt
(Afbeelding: AdidasNL)

Onze favoriete items uit de streetwearcollectie van Adidas en The Simpsons zijn het zwarte T-shirt met drie strepen op de mouwen (33 euro), de D🍩H-hoodie (80 euro) en de linnen tas (25 euro).

Bekijk alle sneakers en streetwear uit de Adidas x The Simpsons-collectie hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.