Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 31 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

De populairste Adidas-sneakers van 2023 koop je nu met korting

Het staat buiten kijf dat platte sneakers van Adidas, zoals de Samba en Gazelle, tot de populairste sneakers van 2023 behoren. En het zijn sowieso de zoetste broodjes van het merk zelf in 2023. We hebben in de sale een paar modellen voor je gevonden met korting. Just saying.

De sneakerfreaker met een dikke portemonnee heeft de Gucci x Adidas Gazelle misschien om zijn voeten, en liefhebbers met wat minder geld een van deze stijlvolle alternatieven.

Adidas-sneakers (Samba en Gazelle) met korting

Maar je wil natuurlijk voor een dubbeltje op de eerste rang. Daarvoor moet je wat beter zoeken als het om deze populaire sneakers gaat, maar we hebben wat voorwerk voor je gedaan. Zoals gebruikelijk in dit soort artikelen hebben we naast stijl ook op beschikbaarheid gelet. De Samba’s en Gazelles die je hier ziet, zijn op het moment van schrijven in veel verschillende maten beschikbaar in de sale.

Gazelle (donkerblauw)

donkerblauwe adidas gazelle sneakers met korting in de sale
Donkerblauwe Gazelles (Afbeelding: Adidas)

Onder de Adidas Gazelle zien we persoonlijk het liefst een gumzool, maar smaken verschillen. Met deze donkerblauwe editie van de populaire sneakers zit je qua stijl in ieder geval goed. Te combineren met verschillende stijlen, en ook met blote voeten in de zomer zijn het frisse schoentjes. Bij Otto krijg korting en koop je ze nu voor 89,99 euro. Via de officiële website van Adidas betaal je 100 euro. Scheelt toch weer.

Samba (zwart)

zwarte adidas samba sneakers korting sale
Zwarte Samba’s (Afbeelding: Adidas / Intersport)

Dan de zwarte Adidas Samba met donkerbruine gumzool. Erg goed te stylen met de wijdere broeken van tegenwoordig, en ze worden er alleen maar mooier op als je ze langer draagt. Deze sneakers mogen gerust een beetje vaal worden. Je koopt ze in de sale bij Intersport voor 75 euro in plaats van 89,99 euro.

Samba (wit)

adidas samba og, sneakers in de sale met korting
Witte Samba’s (Afbeelding: Adidas)

Nog meer binnen ons persoonlijke smaakpalet valt deze witte Samba, met donkerblauwe strepen, een frisblauw logo op de tong en een eveneens donkerbruine gumzool. Via de officiële website van Adidas betaal je 120 euro voor deze sneakers, maar bij Offspring 104 euro. Hier kun je betalen met Klarna. Ook via StockX vind je dit model in verschillende maten onder de officiële verkoopprijs.

Gazelle (zwart)

zwarte adidas gazelle sneakers met korting in de sale
Zwarte Gazelles (Afbeelding: Adidas)

We beginnen en eindigen bij de sale van Otto. Ook voor deze zwarte Adidas Gazelle-sneakers betaal je nu 89,99 euro in plaats van 100 euro.

Adidas Gazelle 85

adidas gazelle 85 sneakers met korting in de sale, asphalt gold
(Afbeelding: Adidas / Apshalt Gold)

Deze speciale editie van de Adidas Gazelle kostte origineel 130 euro, maar bij Asphalt Gold vonden we ze voor 109 euro. Ook hier kun je via Klarna betalen.

Meer sneakers in de sale

Eerder op zoek naar een paar Nike Air Max of New Balance in de sale? Check dan deze top 5 sneakers met korting die we vorige week voor jou van de bodem hebben gevist.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.