Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 1 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Action stunt met spotgoedkope gourmetset voor kerst

Een betaalbare gourmetset of een spotgoedkope multicooker? De sneeuw aan smakelijke aanbiedingen bij de Action doet ons nu al verlangen naar Kerstmis. Nodig je ons wel uit?

Mocht je toch nog een opkikkertje kunnen gebruiken voor de winterperiode aanbreekt, kun je eerst langs de Lidl voor een design-espressomachine van minder dan honderd euro.

Action stunt met betaalbare keukentoestellen

Nu de winter voor de deur staat, mag onze Kamado-BBQ terug het tuinhok in. Maar dat betekent niet dat onze magen minder gevuld zullen zijn.

Magic Bullet

action, stunt, betaalbaar, spotgoedkoop, keuken, magic bullet, blender
(Afbeelding: Action)

Met een Magic Bullet verzorg je elk Kerstdiner van sausjes, dips en smoothies. Maar de compacte blender kan ook gebruikt worden om verse babyvoeding te maken, of om groenten in een handomdraai fijn te snijden.

Prijs: 29,95 euro

Multicooker

action, stunt, betaalbaar, spotgoedkoop, keuken, multicooker
(Afbeelding: Action)

De groentjes en sausjes zijn bereid. Tijd voor de bijgerechten dus, met de betaalbare multicooker van de Action die momenteel in de aanbieding staat. Rijst, chili, soep of een heerlijke stoofpot staat met dit keukentoestel zo op tafel. Bovendien is deze multicooker milieuvriendelijk en zacht voor de portemonnee, met een versneld kookproces dat 2 tot 6 keer sneller is en tot 70 procent bespaart op je energierekening.

Prijs: 69,95 euro

Gourmetset

action, stunt, betaalbaar, spotgoedkoop, keuken, gourmetset
(Afbeelding: Action)

De maagwanden zijn inmiddels gesmeerd, dus kunnen we aan het echte Kerstdiner beginnen. En daar is deze betaalbare gourmetset van de Action een uitstekende keuze voor. Vier personen kunnen lekker hun eigen boontjes doppen en vlees bakken terwijl je zelf lui aan tafel kan blijven zitten. Pannenkoeken, tosti, pizza’s, biefstukje of een geklutst ei. Maak het gemakkelijk klaar op een van de vier losse grillmodules. Over de afwas hoef je je ook al geen zorgen te maken, dankzij de anti-aanbaklaag.

Prijs: 39,95 euro

Bordenset kerst

action, stunt, betaalbaar, spotgoedkoop, keuken, bordenset
(Afbeelding: Action)

Onze eisen voor kerst zijn hoog, dus verwachten we wel dat je het diner mooi aankleedt. Maar eens we deze bordenset op tafel zien staan, voelen we ons gelukkig meteen welkom. Met de vier dinerborden, vier kleine borden, vier kommen en vier mokken ben je in een keer voorzien voor het hele viergangendiner waar je ons met plezier voor uitnodigt.

Prijs: 39,95 euro

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.