Redactie
Redactie Horloges en accessoires 9 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

5 toffe signature zonnebrillen die je niet snel zult vinden

Zonnebrillen vormen een essentieel onderdeel van een zomerse stijl, dus waarom besparen? Of een voorzichtig model kiezen? Deze vijf signature shades zijn uniek in hun voorkomen en vrij zeldzaam in de Hollandse straten, doch zul je nimmer de plank misslaan. Deze zonnebrillen voor heren komen uit buitenlandse webshops, maar zijn prima en veelal gratis verscheepbaar. 

Benieuwd welke zonnebril bij jouw gezicht past? In dit artikel leggen we aan de hand van voorbeelden uit, hoe je de optimale bril kunt kiezen.

T.B.D. Light Tortoise Pleat zonnebril

T.B.D. staat voor The Bespoke Dudes, een top notch Italiaanse webshop, blog en ontwerpstudio. Ze zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en een ode aan de charme van vinitage spullen. Link.

Finlay & Co. Smoke Archer zonnebril

Een Brits eyewear-merk met een ‘rebelse ziel’. De brillen worden met de hand gemaakt in de Italiaanse alpen en veelal voorzien van ronde vormen en modieuze kleuren. De kwaliteit is van absolute wereldklasse. Link.

Zonnebril heren

Legend Dark Tortoise Acapulco zonnebril

Dit klassieke silhouet blijft binnen de veilige kaders (niet te vierkant, niet te rond) en is met de hand gemaakt van acetaat. Legens opereert vanuit Denemarken en levert heerlijke designs voor een betaalbare prijs. Link.

Zonnebril heren

Dick Moby MSY zonnebril

Dick Moby zet in op zeer kwalitatieve zonnebril, die gemaakt zijn van gerecyclede materialen. De brillen komen uit Italië, maar zijn voorzien van ontspiegelde en krasbestendige lenzen van ZEISS uit Duitsland. Link.

Zonnebril heren

TBD Gabardine Silver zonnebril

Wie voor de klassieke gent-look wil gaan, is met dit frame aan het juiste adres. Sterker nog: dit frame is eigenlijk pas echt bad ass! Italiaans stijlicoon Marcello Mastroianni laat op de onderstaande foto zien hoe het moet. Link.

Zonnebril heren
Zonnebril heren

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.