Redactie
Redactie Hebbedingen 22 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Welkom bij Manners: Jan Heemskerk

Je kent onze missie: het bedienen van de Nederlandse moderne gentleman. Een man die houdt van de fijne dingen in het leven, stijl, hard werken, goed eten en mooie vrouwen, om maar enkele zaken op te noemen. Hoewel wij altijd ons best doen om hier de nummer één in te zijn, zijn wij hier natuurlijk niet uniek in. Ver voor onze tijd, toen de leden van de Manners-redactie nog tienertjes waren die zochten naar een eigen identiteit, was er al een Nederlandse man die over al dit soort zaken schreef en het leven leefde.

Jan Heemskerk. Je kent hem als oud-hoofdredacteur van Playboy, FHM en MAN en vanaf nu als editor-at-large van Manners.nl. Echte Jan, vrouwenfluisteraar en Liefdespanter. Tegen wil en dank erkend relatie-deskundige, mannen- en – vooral – vrouwenkenner. Altijd haaks op de trend, tenzij toevallig niet. Hartstochtelijk amateur-foodie & drinkie, theaterkneus, in intieme kring bekend van radio en tv.

Jan gaat zich onder meer ontfermen over de mannelijkheid van alledag, het mijnenveld van de relatie, (veel) eten en (veel) drinken. Tevens zal hij proberen het tot algemeen erkend stijlicoon te schoppen. Om zo als lichtend en herkenbaar voorbeeld te dienen voor de lezers en kijkers van Manners. Jan is ook te volgen op Twitter en op Instagram.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.