Stijn Kuster
Stijn Kuster Eten & Drinken 7 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Vaderdag-tip: XXL Belgisch bierpakket met bezoek aan brouwerij

Zondag 20 juni is het Vaderdag. Naast scheerapparaten, boormachines en geurtjes doet bier het bij veel mannen goed. Als je geen standaard bierpakket aan je vader wil geven, is dit XXL Belgische bierpakket misschien wat voor jou.

In de Vaderdag-box zitten tien speciaalbieren uit België, maar ook twee boeken. Een daarvan is Masterclass Belgische bieren en leert je vader hoe het vloeibare goud is ontstaan, hoe het brouwen in zijn werk gaat en nog veel meer. Met het andere boek wordt je vader aan het werk gezet.

XXL Belgisch bierpakket met bijpassende recepten

Driesterrenchef Viki Geunes is met het boek Beer & Food Pairing een gids die vertelt welke bieren bij welke gerechten en smaken passen. In het boek worden twaalf recepten uitgelicht die hij speciaal voor dit bierpakket maakte. De man des huizes kan op Vaderdag dus direct aan de slag.

Bierpakket, vaderdag
De totale inhoud van het pakket. (Afbeelding: Groupdeal)

Is dit nog niet genoeg, dan kun je je vader voor Vaderdag meenemen naar het Vlaamse land. Achterin het boek staan verschillende bezoektips aan brouwerijen, proeflokalen en mooie fietstochten hierlangs. Met de bijgeleverde vouchers krijg je korting op je bezoek aan de brouwerij van Rodenbach en Cornet en de bieren van deze merken. Vier van deze Belgische speciaalbieren zitten al in het bierpakket. Hieronder zie je de complete inhoud.

 1. Cornet
 2. Cornet Smoked
 3. Rodenbach Classic
 4. Rodenbach FruitAge
 5. Steenbrugge Blond
 6. Steenbrugge Wit
 7. Urthel Hop-It
 8. Palm
 9. Brugge Tripel
 10. Estaminet Refined Lager
 11. Twee boeken
 12. Twee vouchers voor na Vaderdag

Betaalbaar cadeau

Dit XXL bierpakket wordt aangeboden voor 29,95 euro en biedt net iets meer dan een ‘normaal bierpakket’. Wil je je echt uitsloven tijdens Vaderdag? Maak dan deze perfecte Italiaanse risotto met truffel met het bijpassende biertje.

Bierpakket, vaderdag
(Afbeelding: Groupdeal)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.