Redactie
Redactie Stijl 23 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Top 3 tattoo-artiesten in Nederland: old school/bold

Overweeg je om inkt in je huid te laten prikken? Wil je jouw favoriete plaat of een betekenis voor goed vastleggen op je lichaam? Doe het dan alsjeblieft goed. Stap één: zoek naar de juiste tatoeëerder. Wij gaan je helpen door iedere week drie artiesten voor te stellen, die gespecialiseerd zijn in een bepaalde stijl. De aftrap is voor de mannen en vrouwen die old school tattoos tot in de puntjes beheren. 

Moira Blijleven

Moira is een old school punker en maakt awesome old school (punk) tattoos. Je vindt haar aan de Pannekoekstraat in Rotterdam (25 To Life Tattoos), waar ze zeer degelijke tattoos zet met – zo nu en dan – een neo-sausje.

Kim-Anh

We schreven al eerder over haar en schreven haar naam toen twee keer verkeerd. Drie keer is scheepsrecht, want Kim-Anh mag niet ontbreken in dit lijstje. Je vindt haar in Eindhoven bij Seven Seas Tattoos en is een meester in haar vak, zo bewijzen ook de onderstaande foto’s.

Tattoo Joris

Bold will hold, zo sprak een wijze man ooit. Het zijn heilige woorden geworden voor Joris Mous. Een nuchtere Fries die vanuit hartje Amsterdam de betere lijnen zet en je ondertussen voorziet van maatschappelijk misstanden.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.